Tempel Diensten Cirkels en sessies

Op locatie of in de natuur, de Tempel is overal
waar we samenkomen in Haar naam

 

Sessies, events en reizen

Hier vind je een overzicht van de ervaringen die je kunt opdoen in het Licht van De Godin, zoals ik vorm geef vanuit mijn verbinding met Haar wijsheid. Verken jouw eigen connectie met Haar, verrijk je kennis, herinner jouw roots, jouw verbinding met Moeder Aarde. Ze leeft in jou, jij leeft in Haar. In de sessies en op de events voel je Haar spirit, Haar vredige, inclusieve, onvoorwaardelijke aanvaarding. Daarom is er ruimte voor stilte in alle sessies en events, zo kan ze tot je spreken en kun jij in Haar armen ontspannen. Ik hou de ruimte heilig en veilig (keeping sacred space) zodat jouw ervaring diep kan zijn. De randvoorwaarden breng ik, de overgave breng jij, de sfeer bouwen we samen, de vervulling in liefde brengt De Godin.

De Cirkel van De Godin

Cirkel het jaar rond met De Godin, ontdek hoe de seizoenen zich verhouden tot De Godin zoals ze zich door het jaar laat zien. Leef de thema’s van de seizoenen, leer over rituelen en doe mooie ceremonies in een besloten groep. 8 bijeenkomsten per jaar, vlak voor de opening van het seizoen.

Feel Good Fair 

Op Feel Good Fairs komen mensen samen die een binding hebben met natuurreligie, bewustzijn en wellness. In een fijne sfeer bieden we bezoekers sessies (massage, orakel, workshops) en een markt rondom het thema spiritualiteit en welbevinden. De Fairs worden onregelmatig ingepland, meestal in Hellevoetsluis, maar je vind de kraam ook op andere mooie evenementen. 

De Spiraal van De Godin

Voor wie niet wil stoppen met cirkelen. Heb je de Cirkel van De Godin afgerond en wil je graag verder cirkelen met een fijne groep? Dan is deze spiraal (doorlopende Cirkel) iets voor jou. De groep opent 2 maal per jaar voor instroom vanuit de Cirkels. Met elkaar verdiepen we onze ervaring van de seizoenen van De Godin.

De Cirkel van De Priesteres

Als je het jaar bent rondgegaan met De Cirkel van De Godin kun je kiezen om door te gaan met De Cirkel van De Priesters. Voel je Haar roep? Trekt de Godin jou naar Haar Tempel om verder te leren? Wil jouw innerlijke priesteres ontdekt worden?

Open Tempel

Maandelijks kun je Tempel van De Godin bezoeken op een weekend-middag. Je bent welkom om te komen mediteren, een kaartje te leggen, gelijkgestemden te ontmoeten. Kijk op de agenda wanneer de volgende Open Tempel gepland is. 

Reis Avalon

Reis mee naar het Magische Moederland, het land van de Godin. Ervaar de straten, de natuur, de fijne vibe van het prachtige Engelse land in Glastonbury en omgeving. We bezoeken de heilige plaatsen, delen ervaringen, voeden ons met de energie van De Moeder, zo voelbaar aanwezig hier. 

Handvasten, handfasting, Keltisch trouwen

Tempelsessies

Een moment voor jezelf in de stilte van De Tempel. Adem aan het altaar, laat me De Cirkel voor je openen, zodat Haar wijsheid jou kan verrijken. Verken, verrijk, verdiep je contact met De Godin. Ontvang een orakelboodschap van de kaarten.

Wil je meer lezen? Of een sessie inplannen? e-mail mij

Huwelijken

Een ceremoniële  handvasting in de traditie van Avalon. Met het verklaren van jullie liefde ten overstaan van De Godin, in Haar Cirkel van elementen en levensfasen. 

Wil je meer informatie?
Stuur mij dan gerust een e-mail.

Naamgeving

Presenteer jouw kindje aan de Godin in een plechtige benoeming van de naam. Veranker de naam in dit leven met een ceremonie vol liefde, zachtheid en wensen.

Wil je meer informatie?
Stuur mij dan gerust een e-mail.

{
Samantha priesteres van Avalon heeft mij meegenomen op een magische reis door de jaargetijden met haar verhalen over de godinnen van Avalon. Je voelt de verbondenheid met de Avalon godinnen en hun magie met de natuur. Elke godin vertegenwoordigd een jaargetijde met haar eigen persoonlijkheid over wat de betreffende jaargetijde en haar rituelen zo bijzonder maakt. Het heeft mijn bewustzijn en intuïtie verhoogd. Ga mee met de flow van het jaarwiel, verhoog je bewustzijn en intuïtie en voel de verbondenheid met de natuur.
Edna
{
De connectie met het jaarwiel met alle godinnen. De flow van de seizoenen. Allemaal prachtig weergegeven door Samantha Harteveld.
Je mee laten voeren door de magie van alles wat onze seizoenen ons te bieden hebben. De verbinding die ons tot onszelf laat komen en een web kunnen spinnen naar elkaar. Ja, gewoon prachtig. Dank je wel Sam. ??
Stefan
{
Samantha heeft met veel enthousiasme en passie de jaarwieltraining gebracht. Zo fijn om de verbondenheid te voelen met de godinnen; de verbinding met jezelf, want al die godinnen zitten a.h.w. in jou. Het jaarwiel heeft me bewuster met de seizoenen doen leven. En de start met een groep onbekende mensen veranderde gaandeweg ook naar verbondenheid met elkaar. De diepgang, het uitvoeren van rituelen, maakte het voor mij zo bijzonder. Een mooie ervaring die ik iedereen gun.
Jeanette
{
Een prachtige cursus waarbij je je innerlijke gevoel met de seizoenen kan koppelen, de godinnen die erbij horen en de reizen die je maakt op het ritme van Sam haar drum is magisch!! En zeer verhelderend. De cursus gaf mij warmte, troost en liefde in een tijd waarin ik emotioneel uit balans was. Ik ben zo blij dat deze cursus op het juiste moment op mij pad kwam. Dank je wel lieve Sam je bent een prachtig mens en een magische priesters.
Sabrina

Dit ben ik

Dit ben ik. Samantha Harteveld (Sam). Priesteres van de Godin, Priesteres van Avalon, opgeleid in de oude wegen, in het magische Glastonbury. Yogadocent – meditatie in beweging. Reiziger – dichtbij, ver weg en in spirit. Love Glastonbury – Avalon. Hekserij. Magie. Lekkerbek. Gek op mijn vrienden. Nog gekker op mijn man – mijn rots, mijn liefste. Dankbaar voor mijn ouders, altijd klaar om te steunen en wijsheid te delen. Lezer. Tuinier.  Creatief druk hoofd. Mediteren helpt.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over de activiteiten van De Lichte Wereld, met veel aandacht voor de seizoenen en bijbehorende aspecten?

Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief en ik stuur je onregelmatig een e-mail met leuke weetjes en artikelen.Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code