De Cirkel van de Priesteres

Start 1x per jaar met Imbolc (eind januari)

15 bijeenkomsten per jaar, 2 per seizoen 

}
19:30-22:00 uur
Tuinderij Permacultuur Hellevoetsluis

Priesteres van de Godin: verdiep jouw connectie met de ruwe, scheppende, goddelijke vrouwelijke energie. Leer en ervaar.

Heb je de Cirkel van De Godin doorlopen? En voel je de roep van De Godin om je verder te verdiepen in Haar seizoenen? Dan ben je klaar voor deze Cirkel van De Priesteres. Hierin halen we jouw innerlijke priesteres naar boven. 

Wat is inbegrepen?

N

Vijftien ceremoniële bijeenkomsten, één maal vlak voor ieder seizoen, en een tweede tijdens ieder seizoen. Je oefent met het openen van De Cirkel, leert de Cirkel houden, verdiept in de thema’s van de seizoenen, leert rituelen en ceremonies te houden en werkt aan jouw priesteres-skills en tools. We bring your inner priestess out! 

N

Materialen voor op je altaar en om te gebruiken bij seizoens-thuis-rituelen: kruiden, mineralen, kaarsen etc (laat je verrassen!)

N

Taken als priesteres aan jaarfeesten en tempelbijeenkomsten.

N

Een Facebookgroep waarop extra informatie wordt gedeeld over de Godin en Haar verschijningsvorm en thema’s, opdrachten (maken hiervan is niet langer optioneel). En natuurlijk inspiraties! En je kunt hier natuurlijk met elkaar contacten en delen.

Jouw investering:

€ 800,- als je in één keer betaalt

12 x € 70,- als je in maandelijkse termijnen betaalt

 

De prijzen zijn incl BTW

 

Woensdagavonden 2024
19.30-22.00

Imbolc            07.02 startcirkel + laatste cirkel 31.012025

Ostara             13.03 + 03.04

Beltane            24.04 + 22.05

Litha                12.06 + 03.07

Lammas           07.08 (ivm tijdvakantie 1 bijeenkomst)

Mabon             25.09 + 16.10

Samhain          06.11 + 27.11

Yule                 11.12 + 08.01

{
Samantha priesteres van Avalon heeft mij meegenomen op een magische reis door de jaargetijden met haar verhalen over de godinnen van Avalon. Je voelt de verbondenheid met de Avalon godinnen en hun magie met de natuur. Elke godin vertegenwoordigd een jaargetijde met haar eigen persoonlijkheid over wat de betreffende jaargetijde en haar rituelen zo bijzonder maakt. Het heeft mijn bewustzijn en intuïtie verhoogd. Ga mee met de flow van het jaarwiel, verhoog je bewustzijn en intuïtie en voel de verbondenheid met de natuur.
Edna
{
De connectie met het jaarwiel met alle godinnen. De flow van de seizoenen. Allemaal prachtig weergegeven door Samantha Harteveld.
Je mee laten voeren door de magie van alles wat onze seizoenen ons te bieden hebben. De verbinding die ons tot onszelf laat komen en een web kunnen spinnen naar elkaar. Ja, gewoon prachtig. Dank je wel Sam. ??
Stefan
{
Samantha heeft met veel enthousiasme en passie de jaarwieltraining gebracht. Zo fijn om de verbondenheid te voelen met de godinnen; de verbinding met jezelf, want al die godinnen zitten a.h.w. in jou. Het jaarwiel heeft me bewuster met de seizoenen doen leven. En de start met een groep onbekende mensen veranderde gaandeweg ook naar verbondenheid met elkaar. De diepgang, het uitvoeren van rituelen, maakte het voor mij zo bijzonder. Een mooie ervaring die ik iedereen gun.
Jeanette
{
Een prachtige cursus waarbij je je innerlijke gevoel met de seizoenen kan koppelen, de godinnen die erbij horen en de reizen die je maakt op het ritme van Sam haar drum is magisch!! En zeer verhelderend. De cursus gaf mij warmte, troost en liefde in een tijd waarin ik emotioneel uit balans was. Ik ben zo blij dat deze cursus op het juiste moment op mij pad kwam. Dank je wel lieve Sam je bent een prachtig mens en een magische priesters.
Sabrina

Meld je aan

Meer over de Cirkel van de Priesteres

We duiken dieper in de 8 jaarfeesten volgens de tradities van Avalon, de plek van het hartchakra van de wereld, de mystieke wereld waar priesteressen worden opgeleid. Reis mee naar deze plek tussen de werelden, waar de Moederliefde natuurlijk is en je in Haar omhelzing verblijft.

Deze training is een vervolg op de jaarCirkel van De Godin, dus in totaal is het een traject van twee heerlijke jaren in Haar Licht (en Donker).

In de Cirkel van De Priesteres van De Godin ga je zelf aan de slag met het oproepen van het wiel zoals in het eerste jaar door mij wordt gedaan. Je gaat oefenen met divinatie en orakelen, leert over en oefent met het houden van sacred space. Je maakt jouw priesteressen-tools, reflecteert op jouw leven in Haar Licht door de seizoenen heen, leert over het vormgeven van ceremonies en oefent hiermee. Ieder seizoen verken je de verschijningsvorm van De Godin en hoe Zij zich aan jou laat zien.

 Deze Cirkel verbindt dieper en meer, als we voluit aan de slag met de thema’s en de vragen van de seizoenen.

 

En dan komt de vraag: wat voor priesters sluimert er in jou? Is er een specifieke Godin die jou roept, of een bepaalde eigenschap die je verder uit wilt werken in Haar dienst? Schuilt er een orakel in jou, of een geboorte- of stervensbegeleider? Ben je een schrijver, een strijder, een ceremonialist, of wil je haar vrede verspreiden? We gaan het uitvinden gedurende het jaar!

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code