Agenda

Evenementen in het Licht van de Godin, tempelsessies, yogalessen, workshops. Op de agenda pagina vind je activiteiten waarmee jouw spiritualiteit wordt gevoed. Bezoek ook de Feel Good Fairs, geniet van de energie, ontmoet gelijkgestemden en vind leuke producten. De agenda vult zich met mooie evenementen in de natuur, op fijne locaties, of zelfs op reis!

Meer over TempelSessies, de Cirkel van De Godin en andere doorlopende diensten vind je op de diensten-pagina. 

Tempel Diensten

Op locatie of in de natuur, de Tempel is overal waar we samenkomen in Haar naam. Bekijk het overzicht van de ervaringen die je kunt opdoen in het Licht van De Godin, zoals ik vormgeef vanuit mijn verbinding met Haar wijsheid. Verken jouw eigen connectie met Haar, verrijk je kennis, herinner jouw roots, jouw verbinding met Moeder Aarde. Ze leeft in jou, jij leeft in Haar. In de sessies en op de events voel je Haar spirit, Haar vredige, inclusieve, onvoorwaardelijke aanvaarding. Daarom is er ruimte voor stilte in alle sessies en events, zo kan ze tot je spreken en kun jij in Haar armen ontspannen. Ik hou de ruimte heilig en veilig (keeping sacred space) zodat jouw ervaring diep kan zijn.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over de activiteiten van De Lichte Wereld, met veel aandacht voor de seizoenen en bijbehorende aspecten?

Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief en ik stuur je onregelmatig een e-mail met leuke weetjes en artikelen.Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code