Ik ben Sam, Samantha Harteveld

De afgelopen jaren is alles in mijn leven in het teken van Haar: ik lees, schrijf, onderzoek, geef workshops en cursussen over leven in het Licht van De Godin.

Mijn hart gaat open als ik werk voor De Godin en Haar Tempel. Ik verken mythische teksten, voel naar essentie en vertaal dat naar mijn artikelen. Mijn creativiteit in Haar dienst bestaat hieruit, een boek is in mijn dromen, en een online leeromgeving in de maak. Steeds meer vind ik mijn weg in het pad van bezielde natuur, van het leven met de seizoenen, het spiritueel pad wat binnen en buiten in harmonie brengt. Het leidt mij naar vrede met het leven, en dat gun ik anderen ook. Daarom al die lessen, artikelen, cursussen. Ik ben een verhalenverteller. En enorm dankbaar voor al die mensen die zich laten inspireren door wat ik uitdraag!

Dit ben ik, Samantha

Ik zie mezelf als:

Yoga docent

In de yoga heb ik mijn rust gevonden, mijn serene centrum en mijn verbinding met mijn adem, mijn lichaam en mijn ziel. In mijn lessen vloeien we met kalme aandacht van houding naar houding: een meditatie in beweging. Met respect voor ieders uitgangspunt en met een uitnodiging om de geest en lichaam soepel te maken.

Priesteres

Sinds 2019 doe ik de opleiding tot priesteres van de Godin, in de Goddess Temple in Glastonbury – Avalon. Al mijn voorgaande spirituele praktijken en interesses lijken zich hier te combineren tot een plek waar ik waarlijk thuis ben. Met veel plezier draag ik uit wat ik hier leer, met tempelsessies, ceremonies, jaarfeesten en natuurlijk in gesprekken.

Reiziger

Ik ben een wereldburger. Ik hou van de cultuurshock van nieuwe vreemde plaatsen, van verhalen over het verleden en het heden. Ontmoetingen met mensen in een context die ik nauwelijks snap geeft me stof tot nadenken, maakt me vaak nederig en verrijkt me altijd. En overal doe ik yoga, dat grondt me in de situaties en verbindt me met de aarde.

Tuinier

Mijn drukke hoofd komt tot rust als mijn handen in de aarde zijn. Ik kan er niet veel van, het tuinieren, maar doe het wel met veel liefde en enthousiasme. En ik geniet enorm van bloemen en groenten uit de tuin. Hoe miezerig ook. 🙂

Creatieveling

Een hoofd vol ideeën, altijd klaar voor nieuwe acties. Overal schriftjes en kwasten. Steeds oplettend dat ik niet teveel tegelijk start. Mediteren en yoga helpen mijn drukke hoofd te ontspannen en terug te keren naar een kalm centrum.

Heks

Kruiden, mineralen, subtiele energieën. Wensen, intenties en spreuken. De magie van de maan en de liefde voor de Godin. Het zat er altijd al in, Heks Stephanotis bracht het naar buiten en aardde het in dit leven. 

Dit zeiden anderen over De Lichte Wereld

{
Samantha priesteres van Avalon heeft mij meegenomen op een magische reis door de jaargetijden met haar verhalen over de godinnen van Avalon. Je voelt de verbondenheid met de Avalon godinnen en hun magie met de natuur. Elke godin vertegenwoordigd een jaargetijde met haar eigen persoonlijkheid over wat de betreffende jaargetijde en haar rituelen zo bijzonder maakt. Het heeft mijn bewustzijn en intuïtie verhoogd. Ga mee met de flow van het jaarwiel, verhoog je bewustzijn en intuïtie en voel de verbondenheid met de natuur.
Edna
{
De connectie met het jaarwiel met alle godinnen. De flow van de seizoenen. Allemaal prachtig weergegeven door Samantha Harteveld.
Je mee laten voeren door de magie van alles wat onze seizoenen ons te bieden hebben. De verbinding die ons tot onszelf laat komen en een web kunnen spinnen naar elkaar. Ja, gewoon prachtig. Dank je wel Sam. ??
Stefan
{
Samantha heeft met veel enthousiasme en passie de jaarwieltraining gebracht. Zo fijn om de verbondenheid te voelen met de godinnen; de verbinding met jezelf, want al die godinnen zitten a.h.w. in jou. Het jaarwiel heeft me bewuster met de seizoenen doen leven. En de start met een groep onbekende mensen veranderde gaandeweg ook naar verbondenheid met elkaar. De diepgang, het uitvoeren van rituelen, maakte het voor mij zo bijzonder. Een mooie ervaring die ik iedereen gun.
Jeanette
{
Een prachtige cursus waarbij je je innerlijke gevoel met de seizoenen kan koppelen, de godinnen die erbij horen en de reizen die je maakt op het ritme van Sam haar drum is magisch!! En zeer verhelderend. De cursus gaf mij warmte, troost en liefde in een tijd waarin ik emotioneel uit balans was. Ik ben zo blij dat deze cursus op het juiste moment op mij pad kwam. Dank je wel lieve Sam je bent een prachtig mens en een magische priesters.
Sabrina
{

Zo, dat was een snelle en nette levering! Leuk extraatje ook (zal niet verklappen wat, haha) En wat een fijne collectie boeken.. Ik kom terug!

Jody
{

Heerlijk winkelen vanuit je stoel op de website van “ de Lichte Wereld”! Mooie spullen, snel antwoord, veilig verpakt en gauw geleverd, en niet op de laatste plaats: met een heel persoonlijke aandacht van de eigenaresse!?

Dank je wel “ de Lichte Wereld”, binnenkort komt Gaia mijn kant op!

Ineke Wilders

Deel ook jouw ervaring →

Raak geïnspireerd

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Shopping cart3
Subtotal
29.50
Total
34.99
3
Scan de code