De Lichte Wereld

De Lichte Wereld is een voortzetting van de winkel van De BoeddhaBoom, met een webshop en de organisatie van evenementen.

In de Lichte Wereld kun je inspiratie vinden om jouw spiritualiteit vorm te geven. Vind hier producten voor je altaar, of een mooi beeld-met-betekenis als kadootje. Maar ook: salie, veel wierook, lotuslichtjes en nog veel meer.

Als je in de gelegenheid bent, bezoek vooral eens een evenement! Kijk eens rond op de agenda, misschien resoneert er iets bij jou. Je bent welkom om deel te nemen. Bezoek bijvoorbeeld een FeelGoodFair, waarin je de collectie van De Lichte Wereld (&Friends) in real life kun bekijken en lekker snuffelen tussen de mooie materialen, gelijkgestemden kunt ontmoeten en genieten van de sfeer die we dan met elkaar neerzetten. Maar ook de vieringen van jaarfeesten in de traditie van de Oude Religie, cursussen en workshops zijn de moeite waard om aan mee te doen. Op de kalender en op de socials vind je wanneer er weer iets inspirerends georganiseerd wordt. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief, dan wordt je onregelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwe activiteiten en nieuwste producten.

Natuurlijk gaat De Lichte Wereld voor duurzame producten en verpakkingen. De chips die je soms bij je pakje vind als vulmateriaal kunnen zo in de biobak, die zijn volledig biologisch afbreekbaar. De dozen kun je opnieuw gebruiken.
Voor de inkoop wordt zoveel mogelijk naar omstandigheden van de makers gekeken en FairTrade ingekocht. Het is natuurlijk helemaal leuk dat sommige artikelen van lokale (omgeving Hellevoetsluis) mensen komen!

Om de reden van duurzaamheid wordt er alleen Fair Trade Palo Santo verkocht, de boomsoort wordt namelijk bedreigd en een zorgvuldige blik op inkoop is noodzakelijk.

Dus! Zoek je een mooi beeld van een Godin, Boeddha, Shiva, Parvati of Ganesha? Of hou je meer van de Oude Religie en word je blij van Gaia en Pan? Zoek je mineralen(setjes), mooie symboolsieraden, lotuslichtjes of een bijzondere collectie wierook? Wil je je huis reinigen en zoek je inspiratie voor de manier die bij jou past? Je vind hier ook een flinke collectie spirituele boeken!

Snuffel eens door de webshop, of bezoek een evenement. Ik ontmoet je er graag! Liefs, Sam

Ik zie mezelf als:

Yoga docent

In de yoga heb ik mijn rust gevonden, mijn serene centrum en mijn verbinding met mijn adem, mijn lichaam en mijn ziel. In mijn lessen vloeien we met kalme aandacht van houding naar houding: een meditatie in beweging. Met respect voor ieders uitgangspunt en met een uitnodiging om de geest en lichaam soepel te maken.

Priesteres

Sinds 2019 doe ik de opleiding tot priesteres van de Godin, in de Goddess Temple in Glastonbury – Avalon. Al mijn voorgaande spirituele praktijken en interesses lijken zich hier te combineren tot een plek waar ik waarlijk thuis ben. Met veel plezier draag ik uit wat ik hier leer, met tempelsessies, ceremonies, jaarfeesten en natuurlijk in gesprekken.

Reiziger

Ik ben een wereldburger. Ik hou van de cultuurshock van nieuwe vreemde plaatsen, van verhalen over het verleden en het heden. Ontmoetingen met mensen in een context die ik nauwelijks snap geeft me stof tot nadenken, maakt me vaak nederig en verrijkt me altijd. En overal doe ik yoga, dat grondt me in de situaties en verbindt me met de aarde.

Tuinier

Mijn drukke hoofd komt tot rust als mijn handen in de aarde zijn. Ik kan er niet veel van, het tuinieren, maar doe het wel met veel liefde en enthousiasme. En ik geniet enorm van bloemen en groenten uit de tuin. Hoe miezerig ook. 🙂

Creatieveling

Een hoofd vol ideeën, altijd klaar voor nieuwe acties. Overal schriftjes en kwasten. Steeds oplettend dat ik niet teveel tegelijk start. Mediteren en yoga helpen mijn drukke hoofd te ontspannen en terug te keren naar een kalm centrum.

Heks

Kruiden, mineralen, subtiele energieën. Wensen, intenties en spreuken. De magie van de maan en de liefde voor de Godin. Het zat er altijd al in, Heks Stephanotis bracht het naar buiten en aardde het in dit leven. 

Dit zeiden anderen over De Lichte Wereld

{
Samantha priesteres van Avalon heeft mij meegenomen op een magische reis door de jaargetijden met haar verhalen over de godinnen van Avalon. Je voelt de verbondenheid met de Avalon godinnen en hun magie met de natuur. Elke godin vertegenwoordigd een jaargetijde met haar eigen persoonlijkheid over wat de betreffende jaargetijde en haar rituelen zo bijzonder maakt. Het heeft mijn bewustzijn en intuïtie verhoogd. Ga mee met de flow van het jaarwiel, verhoog je bewustzijn en intuïtie en voel de verbondenheid met de natuur.
Edna
{
De connectie met het jaarwiel met alle godinnen. De flow van de seizoenen. Allemaal prachtig weergegeven door Samantha Harteveld.
Je mee laten voeren door de magie van alles wat onze seizoenen ons te bieden hebben. De verbinding die ons tot onszelf laat komen en een web kunnen spinnen naar elkaar. Ja, gewoon prachtig. Dank je wel Sam. ??
Stefan
{
Samantha heeft met veel enthousiasme en passie de jaarwieltraining gebracht. Zo fijn om de verbondenheid te voelen met de godinnen; de verbinding met jezelf, want al die godinnen zitten a.h.w. in jou. Het jaarwiel heeft me bewuster met de seizoenen doen leven. En de start met een groep onbekende mensen veranderde gaandeweg ook naar verbondenheid met elkaar. De diepgang, het uitvoeren van rituelen, maakte het voor mij zo bijzonder. Een mooie ervaring die ik iedereen gun.
Jeanette
{
Een prachtige cursus waarbij je je innerlijke gevoel met de seizoenen kan koppelen, de godinnen die erbij horen en de reizen die je maakt op het ritme van Sam haar drum is magisch!! En zeer verhelderend. De cursus gaf mij warmte, troost en liefde in een tijd waarin ik emotioneel uit balans was. Ik ben zo blij dat deze cursus op het juiste moment op mij pad kwam. Dank je wel lieve Sam je bent een prachtig mens en een magische priesters.
Sabrina
{

Zo, dat was een snelle en nette levering! Leuk extraatje ook (zal niet verklappen wat, haha) En wat een fijne collectie boeken.. Ik kom terug!

Jody
{

Heerlijk winkelen vanuit je stoel op de website van “ de Lichte Wereld”! Mooie spullen, snel antwoord, veilig verpakt en gauw geleverd, en niet op de laatste plaats: met een heel persoonlijke aandacht van de eigenaresse!?

Dank je wel “ de Lichte Wereld”, binnenkort komt Gaia mijn kant op!

Ineke Wilders

Deel ook jouw ervaring →

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code