De Spiraal van de Godin

Opent 2x per jaar: rond Samhain en rond Imbolc

Een vervolg op de Cirkel van De Godin

}

19:30-22:00 uur

Tuinderij Permacultuur Hellevoetsluis of soortgelijke locatie

De Spiraal van de Godin: voor wie niet wil stoppen met cirkelen

Veel deelnemers zeggen na een aantal bijeenkomsten van De Cirkel van De Godin: “Nu voel ik het echt, snap ik het steeds beter. Wat jammer dat het straks is afgelopen. Ik zou willen dat we konden doorgaan met een fijne groep, ik wil me verder verdiepen in de seizoenen in het Licht van De Godin en erover spreken met gelijkgestemden.”

Daarom deze vervolg-groep, die twee maal per jaar opent voor nieuwe instroom vanuit de Cirkels die afgerond zijn. De eerste bijeenkomst met de nieuwe leden staat in het teken van Avalon, van De Godin in het midden. Zij met alle gezichten en alle namen. De aanwezige leden heten de nieuwe leden welkom en de groep vormt zich opnieuw.

In principe stap je in voor een jaar. Je kunt blijven spiralen zo lang je wilt. Als de groep te groot wordt (max 9 deelnemers) wordt een tweede groep gemaakt.

Dus.. alleen toegankelijk voor mensen die De Cirkel van De Godin hebben rondgemaakt. (Anders mis je teveel basis-info.)

Wat is inbegrepen?

N

Rond ieder jaarfeest (8x per jaar) een ceremoniële bijeenkomst waarin we over aspecten van het komende seizoen spreken, geleide meditaties en sharings (en beamen!), rituelen en inspiraties voor het seizoen. 

N

Materialen voor op je altaar en om te gebruiken bij seizoens-thuis-rituelen: kruiden, mineralen, kaarsen etc (laat je verrassen!)

N

Een Facebookgroep waarin je contact kunt houden met je Spiraal en waarin we inspiraties voor elkaar kunnen plaatsen. 

Jouw investering:

€ 250,- als je in één keer betaalt

8 x € 33,- als je in delen betaalt

Prijzen zijn incl BTW

 

Vrijdagavonden
19.30-22.00

Samhain          03.11  – Avalon bijeenkomst 

Yule                 22.12

2024

Imbolc              02.02 – Avalon bijeenkomst 

Ostara              22.03

Beltane            03.05

Litha                28.06

Lammas           09.08

Mabon             27.09

Samhain          08.11

2025

Yule                 03.01

{
Samantha priesteres van Avalon heeft mij meegenomen op een magische reis door de jaargetijden met haar verhalen over de godinnen van Avalon. Je voelt de verbondenheid met de Avalon godinnen en hun magie met de natuur. Elke godin vertegenwoordigd een jaargetijde met haar eigen persoonlijkheid over wat de betreffende jaargetijde en haar rituelen zo bijzonder maakt. Het heeft mijn bewustzijn en intuïtie verhoogd. Ga mee met de flow van het jaarwiel, verhoog je bewustzijn en intuïtie en voel de verbondenheid met de natuur.
Edna
{
De connectie met het jaarwiel met alle godinnen. De flow van de seizoenen. Allemaal prachtig weergegeven door Samantha Harteveld.
Je mee laten voeren door de magie van alles wat onze seizoenen ons te bieden hebben. De verbinding die ons tot onszelf laat komen en een web kunnen spinnen naar elkaar. Ja, gewoon prachtig. Dank je wel Sam. ??
Stefan
{
Samantha heeft met veel enthousiasme en passie de jaarwieltraining gebracht. Zo fijn om de verbondenheid te voelen met de godinnen; de verbinding met jezelf, want al die godinnen zitten a.h.w. in jou. Het jaarwiel heeft me bewuster met de seizoenen doen leven. En de start met een groep onbekende mensen veranderde gaandeweg ook naar verbondenheid met elkaar. De diepgang, het uitvoeren van rituelen, maakte het voor mij zo bijzonder. Een mooie ervaring die ik iedereen gun.
Jeanette
{
Een prachtige cursus waarbij je je innerlijke gevoel met de seizoenen kan koppelen, de godinnen die erbij horen en de reizen die je maakt op het ritme van Sam haar drum is magisch!! En zeer verhelderend. De cursus gaf mij warmte, troost en liefde in een tijd waarin ik emotioneel uit balans was. Ik ben zo blij dat deze cursus op het juiste moment op mij pad kwam. Dank je wel lieve Sam je bent een prachtig mens en een magische priesters.
Sabrina

Meld je aan

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code