Tempelsessie

Boek jouw afspraak

60 minuten/90 minuten

In de Tempel van De Lichte Wereld

Tempelsessie

 

Een meditatief moment voor jezelf: je bent welkom om een sessie te boeken in mijn kleine tempel. Ik ontvang je in de energie van de Godin, geef je een reiniging en een zegening (blessing) zoals in de Tempel van Avalon. Dan openen we de Cirkel van de Godin speciaal voor jou, en krijg je een inzichten en boodschappen in de vorm van orakelkaarten, een reading of een andere boodschap van De Godin. Zij laat precies dat zien wat nodig is op dat moment. 

Kalm en opgefrist loop je weer naar buiten. Wil je dit boeken? Raadpleeg de Calendly-calendar (60 minuten voor 45 euro)

ook als online sessie te boeken

Tempelsessie
prive viering

 

Wil je je wel graag verdiepen in de verschijning van De Godin door het jaar heen, voelen door de seizoenen, maar lukt het je niet om regelmatig naar de jaartraining te komen?

In Tempelsessies is het ook mogelijk om een kleine viering te doen. Jij en ik, of in een klein groepje wat jij samenstelt (max drie mensen).

 Ook in dit verband te boeken: ceremonies voor het seizoen, een overgangsrite, een viering voor een Godin in het seizoen of the Rite of the Womb.

Wil je zo’n moment voor jezelf in de Tempel reserveren? (1,5 uur voor 65 euro pp, inclusief materiaal om mee te nemen, twee personen voor 60,- pp, drie voor 55,- pp) Email mij., dan maken we een afspraak, ik ontvang je graag! 

Meld je aan

{
Samantha priesteres van Avalon heeft mij meegenomen op een magische reis door de jaargetijden met haar verhalen over de godinnen van Avalon. Je voelt de verbondenheid met de Avalon godinnen en hun magie met de natuur. Elke godin vertegenwoordigd een jaargetijde met haar eigen persoonlijkheid over wat de betreffende jaargetijde en haar rituelen zo bijzonder maakt. Het heeft mijn bewustzijn en intuïtie verhoogd. Ga mee met de flow van het jaarwiel, verhoog je bewustzijn en intuïtie en voel de verbondenheid met de natuur.
Edna
{
De connectie met het jaarwiel met alle godinnen. De flow van de seizoenen. Allemaal prachtig weergegeven door Samantha Harteveld.
Je mee laten voeren door de magie van alles wat onze seizoenen ons te bieden hebben. De verbinding die ons tot onszelf laat komen en een web kunnen spinnen naar elkaar. Ja, gewoon prachtig. Dank je wel Sam. ??
Stefan
{
Samantha heeft met veel enthousiasme en passie de jaarwieltraining gebracht. Zo fijn om de verbondenheid te voelen met de godinnen; de verbinding met jezelf, want al die godinnen zitten a.h.w. in jou. Het jaarwiel heeft me bewuster met de seizoenen doen leven. En de start met een groep onbekende mensen veranderde gaandeweg ook naar verbondenheid met elkaar. De diepgang, het uitvoeren van rituelen, maakte het voor mij zo bijzonder. Een mooie ervaring die ik iedereen gun.
Jeanette
{
Een prachtige cursus waarbij je je innerlijke gevoel met de seizoenen kan koppelen, de godinnen die erbij horen en de reizen die je maakt op het ritme van Sam haar drum is magisch!! En zeer verhelderend. De cursus gaf mij warmte, troost en liefde in een tijd waarin ik emotioneel uit balans was. Ik ben zo blij dat deze cursus op het juiste moment op mij pad kwam. Dank je wel lieve Sam je bent een prachtig mens en een magische priesters.
Sabrina
Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code