Reis mee naar avalon

22 – 27 mei & 10 – 15 juli 2023 

De Reis naar Avalon

Van 10 – 15 juli.

Reis mee naar het Magische Moederland, het land van de Godin. Ervaar de straten, de natuur, de fijne vibe van het prachtige Engelse land daar in Glastonbury en omgeving.

Sam, priesteres van Avalon, en Yvonne van Yanara Inspirations nemen je graag mee om de mystiek te vinden, te ervaren van dit oud-heilige, magische gebied. (Lees hier meer over Yvonne!)

We verblijven in Glastonbury, in het dorp, waarvandaan je alle mooie plaatsen lopend kunt bereiken. Je wordt rondgeleid met verhalen en rituelen over het Heilige Land en de bijzondere plaatsen die zo talrijk zijn in dit gebied. En.. er is ruimte in het programma voor tijd-voor-jezelf, want dit gebied is zo indrukwekkend dat je soms graag even een eigen wandeling doet, of rust, leest of winkelt. We bezoeken Stonehenge, met speciale toegangskaarten waardoor we in de steencirkel zelf mogen komen. En natuurlijk brengen we tijd door in het sympathieke dorp in de steencirkel van Avebury, met een heel eigen bijzondere energie. Al vanaf de Oude Tijden worden hier ceremonies gedaan en vieringen gehouden, en dat voel je. We bezoeken elfenbomen, grafheuvels, heilige bronnen.. de natuur is zo magisch daar. 

 

In deze reis onder andere: The White Well en de prachtige bron en tuinen van de Chalice Well. We beklimmen de Tor, wandelen door de straatjes van het lieftallige dorpje, bezoeken Goddess Temple en Goddess House. We eten heerlijk en gezellig in de vele fijne eettentjes aan High Street en snuffelen in de vele bijzondere winkeltjes. Een bezoek aan Stonehenge staat natuurlijk op het programma, evenals een verblijf in Avebury.Ook in die omgeving: Sillbury Hill en West Kenneth Longbarrow. We verkennen ley-lijnen en ontdekken de energie van verschillende plaatsen.

 

We organiseren deze reis 2 (of 3) keer per jaar, dus heb je interesse maar kun je niet op deze data? Stuur een berichtje, dan seinen we jou als eerste in.

Een impressie

Meer over de reis

Van ons mag je verwachten dat we de reis begeleiden, rituelen en meditaties verzorgen en je enthousiaste gids zullen zijn, waarbij we natuurlijk putten uit de kennis en leer die opgedaan de opleiding tot priesteres van de Godin van Avalon (Sam) en oeroude kennis van Egypte (een fascinatie van Yvonne)!

Na deze reis ga je terug naar huis, opgeladen met de energie van de Godin, en ben je nooit meer helemaal dezelfde. Want dat doet Avalon met je..

De prijs voor deze reis is € 777,- voor een gedeelde kamer, of € 888,- voor een privékamer.
Inclusief:
* btw
* overnachtingen
* tickets voor alle plaatsen die we bezoeken
* vervoer naar Stonehenge en Avebury

Exclusief:
* de reis naar Glastonbury (we kunnen natuurlijk afspraken maken over delen van de taxi vanaf het vliegveld of met elkaar rijden voor wie met de auto gaat).
* maaltijden
* verzekeringen (regel deze zelf vooraf)

Na aanmelding krijg je een factuur voor een aanbetaling van 150,-. Na betaling hiervan is jouw plekje verzekerd. De restfactuur krijg je de maand voor vertrek. 

Mocht je moeten annuleren: als je je afmeldt tot een maand vantevoren dan krijg je 75,- terug, als je daarna afmeldt niets, ivm kosten die gemaakt worden die niet restitueerbaar zijn. Als er iemand anders wordt gevonden die in jouw plaats gaat dan krijg je jouw aanbetaling helemaal terug, op € 25 administratiekosten na.

Wil je op de hoogte gehouden worden, of weet je al dat erbij wilt zijn? Stuur dan een een mailtje naar: Sam@DeLichteWereld.nl

Als je op Facebook actief bent kunt daar ook aangeven dat je geïnteresseerd bent in deze reis, en updates en inspiraties volgen dit is de link naar het evenement

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code