Reis mee naar avalon

2024: 2-7 juni (VOL) 

9-14 september (nog 1 plekje)

[dipl_breadcrumb breadcrumb_layout=”layout2″ separator_type=”icon_separator” separator_icon=”5||divi||400″ separator_color=”gcid-6b1ac681-c402-4e91-aaeb-e910f12bcf8e” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” background_color=”RGBA(255,255,255,0)” global_colors_info=”{%22gcid-6b1ac681-c402-4e91-aaeb-e910f12bcf8e%22:%91%22separator_color%22%93}” _i=”0″ _address=”2.0.0.0″ /]

De Reis naar Avalon

 

 

 

 

 

 

Reis mee naar het Magische Moederland, het land van de Godin. Ervaar de straten, de natuur, de fijne vibe van het prachtige Engelse land daar in Glastonbury en omgeving.

Ik neem je graag mee om de mystiek te vinden, te ervaren van dit oud-heilige, magische gebied, waar ik ben opgeleid tot priesteres van De Godin, en van Avalon. 

We verblijven in Glastonbury, een portaal naar Avalon. Vlak bij het dorpscentrum, zodat je alle mooie plaatsen lopend kunt bereiken. Je wordt rondgeleid met verhalen en rituelen over het Heilige Land en de bijzondere plaatsen die zo talrijk zijn in dit gebied. En.. er is ruimte in het programma voor tijd-voor-jezelf, want dit gebied is zo indrukwekkend dat je soms graag even een eigen wandeling doet, of rust, leest of winkelt. We bezoeken Stonehenge, met speciale toegangskaarten waardoor we in de steencirkel zelf mogen komen. En natuurlijk brengen we tijd door in het sympathieke dorp in de steencirkel van Avebury, met een heel eigen bijzondere energie. Al vanaf de Oude Tijden worden hier ceremonies gedaan en vieringen gehouden, en dat voel je. We bezoeken elfenbomen, grafheuvels, heilige bronnen.. de natuur is zo magisch daar. 

 

In deze reis onder andere: The White Well en de prachtige bron en tuinen van de Chalice Well. We beklimmen de Tor via een oude processieweg, wandelen door de straatjes van het lieftallige dorpje, bezoeken Goddess Temple en Goddess House. We eten heerlijk en gezellig in de vele fijne eettentjes aan High Street en snuffelen in de vele bijzondere winkeltjes. Een bezoek aan Stonehenge (met Inner Circle Access) staat natuurlijk op het programma, evenals een verblijf in Avebury.Ook in die omgeving: Sillbury Hill en West Kenneth Longbarrow. We verkennen ley-lijnen en ontdekken de energie van verschillende plaatsen.

Deze reis wordt 2 (of 3) keer per jaar georganiseerd, dus heb je interesse maar kun je niet op deze data? Stuur een berichtje, dan sein ik jou als eerste in. 

Ben je met een eigen groep in Avalon en wens je een rondleiding? Neem (ruim op tijd) contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Een impressie

Meer over de reis

Van mij mag je verwachten dat ik de reis begeleid, rituelen en meditaties verzorg en je enthousiaste gids zal zijn, waarbij ik natuurlijk put uit de kennis en leer die opgedaan de opleiding tot priesteres van de Godin van Avalon, en de vele jaren van studie naar dit magische land.

Na deze reis ga je terug naar huis, opgeladen met de energie van de Godin, en ben je nooit meer helemaal dezelfde. Want dat doet Avalon met je..

De prijs voor deze reis is € 833 voor een gedeelde kamer, en € 955 voor een privé kamer.
Inclusief hierbij is :
* btw
* overnachtingen, alle kamers met eigen badkamer (wellicht met uitzondering van 1 nacht, mochten we in de buurt van Avebury een nachtje blijven – dit staat nog niet vast.)
* tickets voor alle plaatsen die we bezoeken
* vervoer naar Stonehenge en Avebury

Exclusief:
* de reis naar Glastonbury (we kunnen natuurlijk afspraken maken over delen van de taxi vanaf het vliegveld of met elkaar rijden voor wie met de auto gaat).
* maaltijden
* verzekeringen (regel deze zelf vooraf)

Let op: er wordt veel gewandeld op deze reis. dus een redelijke conditie en lichamelijke gesteldheid is voorwaarde voor deelname. 

Na aanmelding krijg je een factuur voor een aanbetaling van 150,-pp. Na betaling hiervan is jouw plekje verzekerd. De restfactuur krijg je de maand voor vertrek. 

Mocht je moeten annuleren: als je je afmeldt tot twee maanden vantevoren dan krijg je 75,- terug, als je daarna afmeldt niets, ivm kosten die gemaakt worden die niet restitueerbaar zijn. Als er iemand anders wordt gevonden die in jouw plaats gaat dan krijg je jouw aanbetaling helemaal terug, op € 25 administratiekosten na.

Wil je op de hoogte gehouden worden, of weet je al dat erbij wilt zijn? Stuur dan een een mailtje naar: Sam@DeLichteWereld.nl

Als je op Facebook actief bent kunt daar ook aangeven dat je geïnteresseerd bent in deze reis, en updates en inspiraties volgen

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code