1 item
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Als je alles los zou laten, als dat zou kunnen.. dan blijft je essentie over: een sprankje licht, jouw pure bewustzijn.

Klein in het grote. En al het licht herkent elkaar en eert elkaar. In ons licht zijn we verbonden, vrij als een vlinder –

De Lichte Wereld

inspiratie voor spiritualiteit: webshop en evenementen

Voor fijne wierook, magische boeken, symboolsieraden, kaarten- en runensets. Laat je inspireren om jouw spiritualiteit vorm te geven, voor je altaar of je huis. Of shop voor een kadootje-met-betekenis!

Yogalessen, meditaties, interessante cursussen en lezingen.. In de kalender vind je activiteiten waarmee jouw spiritualiteit kan worden gevoed. Welkom bij De Lichte Wereld in Hellevoetsluis!

Bezoek ook de Feel Good Fairs, geniet van de energie, ontmoet gelijkgestemden en vind originele producten.

Zullen we ontmoeten?
Naar de kalender

Ga je mee op reis?
Avalon – Glastonbury
3-8 mei 2021

 

Er is weer zo’n leuke inspiratiebox verkrijgbaar! Thema deze keer: maanmagie. Schrijf je in voor deze verrassingsbox, klik hier voor de bestellink. 

 

De (virtuele) Tempel van De Lichte Wereld
heeft een aantal tempelavonden gepland, 
via Facebook -live uitzendingen.
Klik hier voor de FBpagina waar je dit
kunt vinden.

Dit ben ik
Samantha Harteveld (Sam). Priesteres van de Godin – in opleiding.
Yogadocent. Reiziger. Love Glastonbury – Avalon. Hekserij. Magie. Lekkerbek. Gek op mijn vrienden. Lezer. Tuinier. Hobby-imker. Creatief druk hoofd. Mediteren helpt.

 

Eveline: Evenementen van De BoeddhaBoom (De Lichte Wereld) zijn steeds weer een feestje! Ook de activiteiten in de zalen zijn de moeite waard. Aanwinst voor Hellevoetsluis en omgeving!

Joyce: Er wordt goed meegedacht. Toen ik  zei dat het voor een verjaardag was kwam het pakje leuk ingepakt aan. 🙂

Danny: Ik bestel vaak wierook bij Sam, als ik in de buurt ben van Hellevoetsluis haal ik het op, maar opsturen gaat ook altijd prima.

Jerry en Ilse: Samantha is een lieve meid, enthousiast. Weet veel over de verhalen van de producten. Dat waarderen wij, zo koop je iets waar je wat van weet.

De Lichte Wereld is een voortzetting van de winkel van De BoeddhaBoom, met een webshop en de organisatie van evenementen.

In de Lichte Wereld kun je inspiratie vinden om jouw spiritualiteit vorm te geven. Vind hier producten voor je altaar, of een mooi beeld-met-betekenis als kadootje. Maar ook: salie, veel wierook, lotuslichtjes en nog veel meer.


Als je in de gelegenheid bent, bezoek vooral eens een evenement! Kijk eens rond op de agenda, misschien resoneert er iets bij jou. Je bent welkom om deel te nemen. Bezoek bijvoorbeeld een FeelGoodFair, waarin je de collectie van De Lichte Wereld (&Friends) in real life kun bekijken en lekker snuffelen tussen de mooie materialen, gelijkgestemden kunt ontmoeten en genieten van de sfeer die we dan met elkaar neerzetten. Maar ook de vieringen van jaarfeesten in de traditie van de Oude Religie, cursussen en workshops zijn de moeite waard om aan mee te doen. Op de kalender en op Facebook vind je wanneer er weer iets inspirerends georganiseerd wordt. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief, dan wordt je maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwe activiteiten.

Natuurlijk gaat De Lichte Wereld voor duurzame producten en verpakkingen. De chips die je soms bij je pakje vind als vulmateriaal kunnen zo in de biobak, die zijn volledig biologisch afbreekbaar. De dozen kun je opnieuw gebruiken.
Voor de inkoop wordt zoveel mogelijk naar omstandigheden van de makers gekeken en FairTrade ingekocht. Het is natuurlijk helemaal leuk dat sommige artikelen van lokale (omgeving Hellevoetsluis) mensen komen!

Om de reden van duurzaamheid wordt er alleen Fair Trade Palo Santo verkocht, de boomsoort wordt namelijk bedreigd en een zorgvuldige blik op inkoop is noodzakelijk.

Dus! Zoek je een mooi beeld van een Godin, Boeddha, Shiva, Parvati of Ganesha? Of hou je meer van de Oude Religie en word je blij van Gaia en Pan? Zoek je mineralen(setjes), mooie symboolsieraden, lotuslichtjes of een bijzondere collectie wierook? Wil je je huis reinigen en zoek je inspiratie voor de manier die bij jou past? Je vind hier ook een flinke collectie spirituele boeken!

Snuffel eens door de webshop, of bezoek een evenement. Ik ontmoet je er graag! Liefs, Sam

Shopping Cart
-
+
Subtotal
9.50
Total
13.45
1