De lichte wereld

Inspiratie voor spiritualiteit: webshop en evenementen

Als je alles los zou laten, als dat zou kunnen.. dan blijft je essentie over: een sprankje licht, jouw pure bewustzijn.

Klein in het grote. En al het licht herkent elkaar en eert elkaar. In ons licht zijn we verbonden, vrij als een vlinder.

Webshop

Laat je inspireren om jouw spiritualiteit vorm te geven, vind moois voor je altaar of je huis. Of shop een mooi kadootje. Vind fijne wierook, salie en palo santo, keteltjes en kooltjes, magische boeken, symboolsieraden, mineralen, kaarten- en runensets en mooie beelden. En meer!

Evenementen

Evenementen in het Licht van de Godin, tempelsessies, yogalessen, workshops.. op de evenementenpagina vind je activiteiten waarmee jouw spiritualiteit wordt gevoed. Bezoek ook de Feel Good Fairs, geniet van de energie, ontmoet gelijkgestemden en vind leuke producten.

De Lichte Wereld

De Lichte Wereld is een voortzetting van de winkel De BoeddhaBoom uit Hellevoetsluis. De missie blijft: mensen inspireren hun eigen spiritualiteit te ontdekken, verdiepen, vieren en vormgeven. Nieuwetijds spiritualiteit geworteld in Oude Religie.

Dit ben ik

Dit ben ik. Samantha Harteveld (Sam). Priesteres van de Godin – in opleiding. Yogadocent. Reiziger. Love Glastonbury – Avalon. Hekserij. Magie. Lekkerbek. Gek op mijn vrienden. Lezer. Tuinier.  Creatief druk hoofd. Mediteren helpt.

Zullen we ontmoeten?

De evenementen van De Lichte Wereld staan garant voor een bijzondere ervaring, een viering van spiritualiteit op natuurlijke wijze. Vier een jaarfeest mee, neem deel aan de cursus ‘Het Jaarwiel in het LIcht van de Godin’, of bezoek een Feel Good Fair waar je heerlijk winkelt, mooie mensen ontmoet, orakelsessies laat doen. Momenteel wordt er veel online georganiseerd. Later weer op locaties.

Dit zeggen anderen

6 Reacties

 1. Wat een Mooie vernieuwde Lichte Wereld , .. met lila en paars en alles is er neergezet met een sprankelend magisch lichtje, dat geef jij door en dat komt altijd bij me binnen, of het nu digitaal is of persoonlijk
  Ooit heb ik je ontmoet bij de buddha boom en kon ik wel uren rondsnuffelen bij je en jij wist van ieder item meteen de betekenis en spirituele waarde! Ik bewonder jou wijsheid ♡ Succes Sam xx

  Antwoord
  • Dankjewel! Altijd leuk om met jou te connecten!

   Antwoord
 2. Zo, dat was een snelle en nette levering! Leuk extraatje ook (zal niet verklappen wat, haha) En wat een fijne collectie boeken.. Ik kom terug!

  Antwoord
  • Joepie! Altijd welkom!

   Antwoord
 3. Ik heb al een aantal evenementen bij Sam gedaan (vieringen van de seizoenen van het jaarwiel, godin evenementen en yoga).
  Sam zet een prachtige energie neer, zelfs bij een online evenement. Je voelt haar enthousiasme in wat ze verteld en ze neemt je beeldend mee in haar uitleg. Hele mooie en fijne rituelen met veel zorg opgezet, en steeds onverwacht veel diepte, die nog lang nawerken! Ik kijk weer uit naar de volgende 😍
  Bij Sam zijn er ook altijd momenten voor fun, haar lichtheid werkt aanstekelijk, ik wordt er altijd blij van. Ze heeft een zeer brede kennis, en ook bij alles wat ze in haar webshop verkoopt, weet ze wel een verhaal te vertellen. Geweldig. Als je van rituelen, oude (natuur)religie en mystiek houdt, dan is De lichte wereld waar je moet zijn!

  Antwoord
  • Wat lief, dankjewel! Met veel liefde gedaan. <3

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over de activiteiten van De Lichte Wereld, met veel aandacht voor de seizoenen en bijbehorende aspecten?

Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief en ik stuur je onregelmatig een e-mail met leuke weetjes en artikelen.Shopping Cart
There are no products in the cart!
0