14.01 De Riten van het Heilig Bloed

Met het nieuwe jaar net geopend ontwaak je als het meisje in het licht van de Maan. De Godin roept je op jouw lichaam te voelen, te eren, jouw verhaal van jou te maken. Soeverein als de koningin van jouw land eer je jouw gebied, jouw stromen in het ritme van de maan.
Een serie initiaties op basis van oude gebruiken, zoals je had willen ontvangen toen je opgroeide in je vrouwelijkheid.
Met een vrolijke stap voorwaarts in de menarche ceremonie, waarin de Grootmoeders je onthalen als jonge vrouw -en je gekroond wordt. Met een verdiepende, uitgebreide Rite of the Womb ceremonie en een initiatie in jouw Wijze Grootmoeder.
We spelen, delen, helen. We lunchen, mediteren, lachen en brengen een extra laag van betekenis door het leven, door jouw verhaal heen.
De prijs voor deze dag, inclusief lunch is 99,- euro.
In een kleine groep (max 8), locatie de geborgenheid van het grote lokaal van het heerlijk warme Tintestein. Van 10 tot 16 uur.

Wat vorige deelnemers zeggen:

Ruby: “Een aanrader en must voor elke vrouw van elke leeftijd die bereidt is diep te gaan en zusterschap te ervaren. Onder de kundige en liefdevolle begeleiding van Sam ga je op reis door alle fasen van je leven. Verleden, heden en toekomst. Je onderzoekt je voorouder vrouwenlijn en ervaart dat je samen sterk staat. Om Maya Angelou te quoten “i go forth alone but stand as ten thousend.”  Wat helend is op levels waarvan je niet eens wist dat je ze had 😊. Oh en supergezellig”

 

Claudia: “De Riten van het Heilige Bloed. Een intense en zeer verbindende ervaring, zo heb ik ‘mijn dag’ bij Sam van de Lichte Wereld ervaren. Met andere vrouwen, in een intiem groepje, gevormd op die dag. Maar meer nog met jezelf, alle kanten en lagen van jou belicht. Sam geeft de tools, de ruimte en vooral ook de veiligheid en liefde om op verkenning te gaan. Al jouw delen te ontmoeten en te erkennen. Enorm waardevol, een aanrader voor alle vrouwen.” 

99.00

Uitverkocht

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code