09 – 14.09 Reis mee naar magisch Avalon!

2-7 juni (VOL) en 9-14 september 2024 (nog twee plaatsen open)

Reis mee naar het Magische Moederland, het land van de Godin. Ervaar de straten, de natuur, de fijne vibe van het prachtige Engelse land daar in Glastonbury en omgeving.

We verblijven in hartje Glastonbury, zodat je alle mooie plaatsen lopend kunt bereiken. Je wordt rondgeleid met verhalen en rituelen over het Heilige Land en de bijzondere plaatsen die zo talrijk zijn in dit gebied.

We bezoeken Stonehenge (inner circle access!) en Avebury, het dorp in de steencirkel, met een heel eigen bijzondere energie. Al vanaf de Oude Tijden worden hier ceremonies gedaan en vieringen gehouden, en dat voel je.

In deze reis onder andere: bezoeken aan the White Spring en the prachtige bron en tuinen van de Chalice Well. We beklimmen de Tor, wandelen door de straatjes van het lieftallige dorpje, bezoeken Goddess Temple en Goddess House. We eten heerlijk en gezellig in de vele fijne eettentjes aan High Street en snuffelen in de vele bijzondere winkeltjes.

Na deze 5 dagen reis je terug naar huis, opgeladen met de energie van de Godin, en ben je nooit meer helemaal dezelfde. Dat doet Avalon met je.. Wil je meer informatie? Klik hier voor uitgebreide info over de reis en de prijs.

Liefs, Sam

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code