05 februari 10.30 Workshop Yoga, de Basis

Wil jij graag yoga doen, maar wil je graag eerst kennismaken? Vraag je je af of yoga wat voor jou is? Wil je graag een basis leggen voordat je start bij een docent, of met een online les? Of wil je een eigen flow ontwikkelen, voor thuis-gebruik?
Yoga verenigt lichaam en geest, laat ze samenwerken ten dienste van de ziel.
In deze workshop over de basis van yoga leer ik je de uitgangspunten en -posities. Ik help je naar een goed lichaamsbegrip van houdingen en vertel over de diepere werking. Er is aandacht voor de adem in combinatie met bewegingen.
Yoga is mindfulness in motion.
Meditatie in beweging.
Natuurlijk doen we een stukje fijne les, nadat we houdingen hebben geoefend. En we eindigen met een meditatie, als we heerlijk in savasana ontspannen. (Ik leer je ook wat savasana betekent :))
Ontwikkel jouw eigen yogaflow.
Disclaimer: er zijn veel verschillende soorten yoga, en veel verschillende soorten docenten. Wat bij jou past is heel persoonlijk, probeer gerust verschillende stijlen en docenten uit, zoek welke vorm bij jou past.
Locatie: gymzaal De Wateringe, Hellevoetsluis
Tijd: van 10.30 tot 12.15
Prijs: 25 euro
Natuurlijk.. met een slag om de arm vanwege regelgeving vanuit overheid. Mocht het niet door kunnen gaan dan gaan we verzetten, of je krijgt je geld terug.

25.00

Uitverkocht

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code