Wat doe jij nou eigenlijk?

door | Algemeen

Priesteres van De Godin.

Wat doe jij nou eigenlijk?

Dit wordt mij nogal eens gevraagd. En mijn antwoord hierop genereert nog wel eens opgetrokken wenkbrauwen, haha. En dan denk ik soms: ik had moeten zeggen dat ik yogadocent ben -wat ik ook ben- dat snappen mensen beter. Maar jij, beste lezer, bent hier terecht gekomen omdat iets in wat ik doe jou aanspreekt. En misschien ben je nog aan het zoeken wat het precies is, waarom je je hier thuis voelt. Dus ik denk dat jij mij snap als ik zeg:  ik voel me geroepen (zie vlog over mijn ‘oproep’ door de Godin) om de stem van De Godin vorm te geven, Haar Moederwereld (zie volgend blog) te vergroten, Haar energie te verspreiden in ceremonies en in TempelSessies. Op de manier die Zij mij laat zien, ervaren, voelen. Ze spreekt tot me in inspiraties – en zo spreekt ze ook tot jou.

Als priesteres hou ik ‘sacred space’, zonder oordeel, zonder gedachten, zonder geluid luister ik, neem ik waar wat er gebeurt in de ruimte. Als een priesteres die in de Tempel haar dienst doet met een hart vol vriendelijkheid, mensen ontvangt uit naam van De Godin, ze ruimte gunt om in Haar liefde even stil te worden en zichzelf te vinden.

Tempelsfeer

Ik heb ontdekt dat ik een talent heb om ‘sfeertjes te bouwen’ – ik weet niet hoe ik het mooier kan zeggen. Ik kan een energie neerzetten in een ruimte of in een contact, waardoor de vriendelijkheid van De Godin makkelijk en ruimschoots kan stromen. Ik noem het TempelSfeer. Ik gebruik hier graag mooie materialen voor zoals een altaar en mooie afbeeldingen, maar dat is slechts de uiterlijke weergave, een ondersteuning. Zoals ik het noem ‘het maakt de betovering compleet’. Ik hou toch zo van magisch denken!

Dus mijn creativiteit spettert en borrelt als ik ceremonies en rituelen ontwerp, Tempels inricht en me verlies in schrijfsels over Haar seizoenen. Dan voel ik me op mijn plek, bestemd en bedoeld.

En daarnaast.. doe ik boekhouding, regel ik -tig praktische zaken voor alle projecten die mijn creatieve geest me laat opzetten. Het is heus niet allemaal maneschijn en magie, maar het is wel allemaal ten dienste daarvan.

Ik ben een gezegend mens, ik weet het. Het pad hierheen was heus niet helemaal makkelijk, en dat is het regelmatig nog steeds niet heel de tijd. Maar ik zou nergens anders willen zijn nu.

Dus wat ik nu eigenlijk doe? Gewoon, magisch leven, midden in de maatschappij. En jij?

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code