Santa Muerte

Santa Muerte, Vrouwe van de Heilige Dood, van Mexicaanse oorsprong. Zij staat voor het donker, donkere tijden waarin men sterft om opnieuw geboren te worden. Ze is de hoeder van de zielen van hen die onlangs gestorven zijn, zij begeleidt hen naar de rustplaats van de ziel. Keer je tot Haar als je overzicht mist in je leven, als je wilt komen tot grote beslissingen over liefde, geld, macht, of om te vragen voor een zachte overtocht van een recent overledene of voor iemand die sterven gaat.  Ze helpt je bij jouw blik op het Grote Gehaal aan te komen, in het aangezicht van Dood.

Ik zie Haar ook als oudste Vrouw in het wiel van het jaar, als Zij die staat voor de tijd die komt na het sterven in de ketel. Ze bestaat uit botten en lucht, Ze is hoeder van de voorouderlijn – van hen die gestorven zijn. Ze is de koude en de helderheid.

Materiaal: polysresin, zorgvuldig handmatig afgewerkt in bronskleur
22 cm hoog

85.00

Uitverkocht

Uitverkocht

Een product wat nabesteld wordt, wordt toegevoegd aan een lopende bestelling bij mijn leverancier. Daarom kan het een poosje, tot wel enkele weken, duren voor het geleverd kan worden. Als je geen haast hebt, klik dan gerust op nabestellen. Zodra jouw bestelling binnen is krijg je een bericht per mail over de levertijd.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code