0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Inspirerende spirituele evenementen in omgeving Hellevoetsluis
terug naar kalender

Reis mee naar magisch Avalon!
van 3 tot 8 mei 2021

Reis mee naar het Magische Moederland, het land van de Godin. Ervaar de straten, de natuur, de fijne vibe van het prachtige Engelse land daar in Glastonbury en omgeving.

We zijn vier dagen in Glastonbury, in een fijn huis in hartje dorp, waarvandaan je alle mooie plaatsen lopend kunt bereiken. Je wordt rondgeleid met verhalen en rituelen over het Heilige Land en de bijzondere plaatsen die zo talrijk zijn in dit gebied. En.. er is ruimte in het programma voor tijd-voor-jezelf, want dit gebied is zo indrukwekkend dat je soms graag even een eigen wandeling doet, of rust, leest of winkelt. De laatste twee nachten verblijven we in een hotel Malborough, vlakbij Avebury, het dorp in de steencirkel, met een heel eigen bijzondere energie. Al vanaf de Oude Tijden worden hier ceremonies gedaan en vieringen gehouden, en dat voel je.

In deze reis onder andere: bezoeken aan the White Well en the prachtige bron en tuinen van de Chalice Well. We beklimmen de Tor, wandelen door de straatjes van het lieftallige dorpje, bezoeken Goddess Temple en Goddess House. We eten heerlijk en gezellig in de vele fijne eettentjes aan High Street en snuffelen in de vele bijzondere winkeltjes. Een bezoek aan Stonehenge staat natuurlijk op het programma, evenals een verblijf in Avebury. En -anders dan de meeste reizen- we verblijven er een hele dag, en slapen in het nabijgelegen pittoreske Malborough. Zo kun je je helemaal onderdompelen in de fijne energie van Avesbury, uitgebreid verbinden met de boom van Tolkien, wandelen in de steencirkel die Avebury helemaal omgeeft. Ook in die omgeving: Sillbury Hill en West Kenneth Longbarrow. We verkennen ley-lijnen en ontdekken de energie van verschillende plaatsen.

Van mij mag je verwachten dat ik de reis begeleid, rituelen en meditaties verzorg en je enthousiaste gids ben, waarbij ik natuurlijk put uit de kennis en leer die ik opdoe in mijn opleiding tot priesteres van de Godin van Avalon!

Na deze 5 dagen reis je terug naar huis, opgeladen met de energie van de Godin, en ben je nooit meer helemaal dezelfde. Want dat doet Avalon met je..

Prijs: voor gedeelde kamer € 717. Wil je liever een kamer voor jezelf alleen? Dan betaal je € 777,-

Aanmelden kan tot 1 maart, o.a. in verband met bestellen van de kaarten voor de inner circle experience in Stone Henge (als je daarna aanmeldt kan ik je de toegang hiertoe niet garanderen, maar ga ik natuurlijk wel proberen om een kaartje voor je te bemachtigen).

Download hier het programma
(Onder voorbehoud, De Godin van Avalon heeft soms heel andere plannen dan wij kunnen bedenken..)

Wil je op de hoogte gehouden worden, of weet je al dat erbij wilt zijn?
Stuur dan een een mailtje naar: Sam@DeLichteWereld.nl

Als je op Facebook actief bent kunt daar ook aangeven dat je geïnteresseerd bent in deze reis,
en updates en inspiraties volgen dit is de link naar het evenement

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0