Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron, wijs en motiverend. Zijn energie is reinigend, als je je met hem verbindt maak je contact met de grote bron van wijsheid. Hij helpt focussen en als je je tot hem keert voel je warme aanmoediging en een aardende stroming. In zijn handen boven zijn hoofd draagt hij de Metatron kubus (Merkabah).Hiemee reinigt hij de chakra’s wanneer je je hierop focust.

Materiaal: polystone,handmatig afgewerkt
Afmeting 35cm hoog

79.50

Uitverkocht

Uitverkocht

Aartsengel Metatron, wijs en motiverend. Zijn energie is reinigend, als je je met hem verbindt maak je contact met de grote bron van wijsheid. Hij helpt focussen en als je je tot hem keert voel je warme aanmoediging en een aardende stroming. In zijn handen draagt hij de Metatron kubus (Merkabah).Hiemee reinigt hij de chakra's wanneer je je hierop focust.

Vraag de aartsengel om reinigende hulp en je voelt als een frisse wind een heldere stroom door je lichaam en energie gaan. Dit beeld helpt je bij het concentreren op de liefde van de Aartstengelen. De Merkabah herinnert steeds aan hun liefdevolle reinigende energie.

Materiaal: polystone,handmatig afgewerkt
Afmeting 35cm hoog

Een product wat nabesteld wordt, wordt toegevoegd aan een lopende bestelling bij mijn leverancier. Daarom kan het een poosje, tot wel enkele weken, duren voor het geleverd kan worden. Als je geen haast hebt, klik dan gerust op nabestellen. Zodra jouw bestelling binnen is krijg je een bericht per mail over de levertijd.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code