06.07 Water Blessing aan het Haringvliet

Uit water zijn we gekomen. Water stroomt door alle facetten van ons bestaan. Water is bezield, beweegt met ons in het ritme van de maan. Water houdt emotie en herinnering.

En toch.. wordt water niet altijd behandeld met het respect wat het verdient. De natuurlijke loop van wateren wordt omgelegd voor het gemak van de mens, afval wordt erin gebracht. En hoewel er verbetering zichtbaar is, en steeds meer mensen bewust omgaan met het water wat ons voedt en draagt, voelen wij de behoefte om een ceremonie te doen voor het water. Ons ermee te verbinden, onze vriendelijkheid toevoegen aan de stroming zodat het verder kan reiken.

We eren daarom de Godin als bezieling van water, als drager onder de maan, als hoeder van emoties en stroming door het leven. Op 1oktober ontmoeten we elkaar voor een ceremonieel samenzijn aan de oevers van het Haringvliet. Zij zullen spreken over water, wensen uiten, dromen en drummen, eren en verbinden. Voel jij dat jij hierbij wilt zijn?

Op een mooie plek aan het Haringvliet komen we samen om de Water Blessing aan onze lokale Hollandse wateren toe te voegen.

We komen samen om vanaf 13.30 en starten om 14 uur met de meditatie tegelijk met de andere groepen (IRL of online). Vervolgens doen we een ceremonie voor het water. Wil je erbij zijn? Wees welkom! Stuur een berichtje om de locatie te vernemen, deze wordt later vermeld in het evenement.

Dit is een gratis evenement.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code