Verzenden en bezorgen

Alle informatie over het verzenden en het bezorgen van de producten uit de webshop.

Verzenden en retourneren

Jouw bijdrage aan de verzendkosten binnen Nederland is 3,95. Voor Belgie is het tarief 6,95 en naar Duitsland verzend ik voor15,-

Een bestelling wordt zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling verzonden, maar in ieder geval binnen 48 uur. Je ontvangt een verzendbewijs via de vervoerder (meestal DHL), zodat je in de gaten kunt houden waar je pakje zich bevindt.

Als je vragen hebt over lever- of verzendmoment: aarzel niet om contact op te nemen, dan vertel ik je wat de stand van zaken is, dan zoek ik het op voor je.

Nabestelling
Soms is een product alleen op nabestelling leverbaar, dit vind je duidelijk terug in de tekst van het product in de shop. Over de leverdatum ontvang je een mailtje nadat je bestelling is ontvangen. Mocht je niet akkoord gaan met deze verwachte leverdatum dan krijg je zonder protest je geld terug gestort. Je mag natuurlijk ook vragen naar de levertijd voordat je de bestelling definitief maakt.

Afwijking verzendmoment
Als er afgeweken wordt van de norm om te verzenden binnen 48 uur, (bijvoorbeeld door vakantie) dan wordt dat kenbaar gemaakt voor de afrekening definitief is. Je vind dan bijvoorbeeld een melding in de winkelwagen dat ik op vakantie ben, met een datum waarop ik terug ben en pakjes ga versturen. Meestal met een klein kadootje erbij voor het ongemak. 🙂

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code