De Cirkel van de Godin

Start 2x per jaar: oktober en eind januari

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen

}

19:30-22:00 uur

Tuinderij Permacultuur Hellevoetsluis of soortgelijk

Start van De Cirkel van de Godin: de seizoenen in het Licht van de Godin

Wil je meer weten over leven met de seizoenen en de manier waarop De Godin zich laat zien door het jaar heen? Is het tijd dat je jouw verbinding met Moeder Natuur verdiept, werkelijk gaat ervaren, voelen, hoe haar ritmes door jouw leven stromen? Doe dan mee met deze heerlijke jaartraining! In 8 ceremoniële bijeenkomsten, vlak voor de opening van het seizoen leer je over de thema’s van de komende tijd, doen we rituelen, leer je over de Godin en Haar verschijningsvormen. Een verrijking van je leven, volgens eerdere deelnemers.

Wat is inbegrepen?

N

Vlak voor een jaarfeest een ceremoniële bijeenkomst waarin je over het komende seizoen leert, een ritueel doet, handvatten krijgt voor het zelf uitvoeren van rituelen tijdens de viering.

N

Twee keer in het jaar een één op één tempelsessie in de privetempel van De Lichte Wereld, ook in te zetten als inhaalmoment als je een bijeenkomst hebt gemist.

N

Materialen voor op je altaar en om te gebruiken bij seizoens-thuis-rituelen: kruiden, mineralen, kaarsen etc (laat je verrassen!)

N

Korting op de jaarfeesten, als ik deze organiseer (online of offline)

N

Een Facebookgroep waarop wekelijks extra informatie wordt gedeeld over de Godinnen in hun verschijningsvormen en thema’s, opdrachten (maken hiervan is optioneel). En natuurlijk inspiraties! En je kunt hier natuurlijk met elkaar contacten en delen.

Jouw investering:

€500,- als je in één keer betaalt

8 x € 65,- als je in delen betaalt

De prijzen zijn incl BTW

 

Woensdag of vrijdag avonden 2023/2024
19.30-22.00

2023 vrijdagavonden
Samhain          27.10 in de kas  
Yule                 15.12
2024
Imbolc             26.01
Ostara             15.03
Beltane            26.04
Litha                21.06
Lammas           26.07
Mabon             20.09

(Op 24 januari 2024 start een groep op de woensdagavonden, wil je deze data vast weten, stuur mij een berichtje.)

{
Samantha priesteres van Avalon heeft mij meegenomen op een magische reis door de jaargetijden met haar verhalen over de godinnen van Avalon. Je voelt de verbondenheid met de Avalon godinnen en hun magie met de natuur. Elke godin vertegenwoordigd een jaargetijde met haar eigen persoonlijkheid over wat de betreffende jaargetijde en haar rituelen zo bijzonder maakt. Het heeft mijn bewustzijn en intuïtie verhoogd. Ga mee met de flow van het jaarwiel, verhoog je bewustzijn en intuïtie en voel de verbondenheid met de natuur.
Edna
{
De connectie met het jaarwiel met alle godinnen. De flow van de seizoenen. Allemaal prachtig weergegeven door Samantha Harteveld.
Je mee laten voeren door de magie van alles wat onze seizoenen ons te bieden hebben. De verbinding die ons tot onszelf laat komen en een web kunnen spinnen naar elkaar. Ja, gewoon prachtig. Dank je wel Sam. ??
Stefan
{
Samantha heeft met veel enthousiasme en passie de jaarwieltraining gebracht. Zo fijn om de verbondenheid te voelen met de godinnen; de verbinding met jezelf, want al die godinnen zitten a.h.w. in jou. Het jaarwiel heeft me bewuster met de seizoenen doen leven. En de start met een groep onbekende mensen veranderde gaandeweg ook naar verbondenheid met elkaar. De diepgang, het uitvoeren van rituelen, maakte het voor mij zo bijzonder. Een mooie ervaring die ik iedereen gun.
Jeanette
{
Een prachtige cursus waarbij je je innerlijke gevoel met de seizoenen kan koppelen, de godinnen die erbij horen en de reizen die je maakt op het ritme van Sam haar drum is magisch!! En zeer verhelderend. De cursus gaf mij warmte, troost en liefde in een tijd waarin ik emotioneel uit balans was. Ik ben zo blij dat deze cursus op het juiste moment op mij pad kwam. Dank je wel lieve Sam je bent een prachtig mens en een magische priesters.
Sabrina

Meld je aan

Meer over de cursus

Verdiep je in de 8 jaarfeesten volgens de tradities van Avalon, de plek van het hartchakra van de wereld, de mystieke wereld waar priesteressen worden opgeleid. Reis mee naar deze plek tussen de werelden, waar de Moederliefde natuurlijk is en je in Haar omhelzing verblijft.

Leer (meer) over onze Grote Moeder Godin in al haar verschijningsvormen, van het jongste ontstaan tot de oudste vrouw. Je spiraalt in en uit het seizoen, doorloopt alle facetten van de elementen, neemt je eigen ritmes waar, in synchroniciteit met de Godin. Onderdompeling in de wijsheid van de Godin betekent inzichten verkrijgen in je eigen wijsheid en het vergroten van je bewustzijn.

Toch gaat deze jaartraining niet zozeer over ‘leren’, maar meer over ervaren, herkennen, voelen hoe de Godin in jou en jouw leven stroomt. De energie die wordt neergezet in deze bijeenkomsten is de bron waaruit je mag putten ter inspiratie van jouw leven met De Godin.

Maar, voor wie graag aanvullend lees en leert: je krijgt ook veel informatie over de Godin in Haar aspecten van de seizoenen, voornamelijk in de Facebookgroep, aanvullend op de bijeenkomsten. In deze groep vind je ook meditaties, kleine opdrachten (uitnodigingen) om jouw beleving van het seizoen te verdiepen.

In deze jaartraining kom je kort voor het aanbreken van het nieuwe seizoen bij elkaar om af te stemmen op de komende periode. Je leert over de aspecten van de Godin en Haar verschijningsvormen als verschillende Godinnen die bij deze periode horen en hoe je Haar kunt eren, bv door het opmaken van je altaar en het doen van rituelen. Je leert de cirkel te openen in de traditie van de Godin van Avalon, Haar energie waar te nemen en te kanaliseren. We doen rituelen die je beleving van het nieuwe seizoen versterken, visualisaties en trancereizen en je krijgt ‘opdrachten’ (uitnodigingen) om thuis uit te werken. Zo wordt je contact met de Godin en haar natuur steeds dieper en steviger, en wordt ze een natuurlijk onderdeel in alle facetten van je leven.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code