De Cirkel van De Godin – het Jaarwiel in het Licht van de Godin

Verdiep je in de 8 jaarfeesten volgens de tradities van Avalon, de plek van het hartchakra van de wereld, de mystieke wereld waar priesteressen worden opgeleid. Reis mee naar deze plek tussen de werelden, waar de Moederliefde natuurlijk is en je in Haar omhelzing verblijft.

Leer (meer) over onze Grote Moeder Godin in al haar verschijningsvormen, van het jongste ontstaan tot de oudste vrouw. Je spiraalt in en uit het seizoen, doorloopt alle facetten van de elementen, neemt je eigen ritmes waar, in synchroniciteit met de Godin. Onderdompeling in de wijsheid van de Godin betekent inzichten verkrijgen in je eigen wijsheid en het vergroten van je bewustzijn.

 Toch gaat deze jaartraining niet zozeer over ‘leren’, maar meer over ervaren, herkennen, voelen hoe de Godin in jou en jouw leven stroomt. De energie die wordt neergezet in deze bijeenkomsten is de bron waaruit je mag putten ter inspiratie van jouw leven met De Godin.

Maar, voor wie graag aanvullend lees en leert: je krijgt ook veel informatie over de Godin in Haar aspecten van de seizoenen, voornamelijk in de Facebookgroep, aanvullend op de bijeenkomsten. In deze groep vind je ook meditaties, kleine opdrachten (uitnodigingen) om jouw beleving van het seizoen te verdiepen.

In deze jaartraining kom je kort voor het aanbreken van het nieuwe seizoen bij elkaar om af te stemmen op de komende periode. Je leert over de aspecten van de Godin en Haar verschijningsvormen als verschillende Godinnen die bij deze periode horen en hoe je Haar kunt eren, bv door het opmaken van je altaar en het doen van rituelen. Je leert de cirkel te openen in de traditie van de Godin van Avalon, Haar energie waar te nemen en te kanaliseren. We doen rituelen die je beleving van het nieuwe seizoen versterken, visualisaties en trancereizen en je krijgt ‘opdrachten’ (uitnodigingen) om thuis uit te werken. Zo wordt je contact met de Godin en haar natuur steeds dieper en steviger, en wordt ze een natuurlijk onderdeel in alle facetten van je leven.

Inbegrepen:

* vlak voor een jaarfeest een ceremoniële bijeenkomst waarin je over het komende seizoen leert, een ritueel doet, handvatten krijgt voor het zelf uitvoeren van rituelen tijdens de viering en daarna, gaande het seizoen

* Materialen voor op je altaar en om te gebruiken bij seizoens-thuis-rituelen: kruiden, mineralen etc (laat je verrassen!)

* Een Facebookgroep (of mails, als je niet op FB bent) waarop extra informatie wordt gedeeld over de Godinnen in hun verschijningsvormen en thema’s, opdrachten (maken hiervan is optioneel). En natuurlijk inspiraties! En je kunt  hier natuurlijk met elkaar contacten en delen.

* twee keer in het jaar een één op één tempelsessie in de privetempel van De Lichte Wereld

* korting op de jaarfeesten, als ik deze organiseer (online of offline)

* 1 of 2 keer een spirituele wandeling, met een ceremoniële handeling in de natuur

Op vrijdagavonden
Samhain 29 okt 2021
Yule 17 dec 2021
Imbolc 28 jan 2022
Ostara 18 mrt 2022
Beltane 29 apr 2022
Litha 17 jun 2022
Lammas 29 jul 2022
Mabon 16 sep 2022

In principe wordt de training op locatie gehouden, maar mocht dit door Corona-maatregelen niet mogelijk zijn dan gaan we online, en krijg je materialen thuis gestuurd.
Prijs voor de hele jaartraining: 480,- (of 8*60,-)

Betaling in termijnen is mogelijk, overleg hiervoor met Sam.
Vragen of aanmelden: Sam@DeLichteWereld.nl
Wees Welkom!

Locatie omgeving Hellevoetsluis

Shopping cart
There are no products in the cart!
0