24.05 Healing in de Cirkel van De Godin

Zodra een Cirkel van De Godin opent kunnen we aansluiten op de helende energieën, en zodra we bewust op die energie afstemmen kan de helende liefde van Moeder Aarde nóg meer stromen. Op deze avond roepen we De Godin in al haar scheppende vrouwelijke kracht aan om te helen waar het nog pijn doet, om inzichten te geven op achterliggende verhalen, ervaren we hoe krachtig we zelf zijn. In een Cirkel van gelijken laten we liefde stromen zodat het zal voeden, verlichten, zacht loschudden.

Op deze avond mag je ontspannen, want het merendeel van het ‘werk’ wordt gedaan door geleide meditaties, samen met eenvoudige rituele handelingen. Je hoeft je leed niet op te lepelen, De Godin kent jou en weet wat je nodig hebt. Je bent welkom om te vertellen, maar gewoon alleen ervaren is even waardevol. Door zachte aanrakingen wordt je systeem aangemoedigd om te openen voor de heling, en kun je meer en meer ontspannen, tot je de plek in jezelf vind waar het licht door de kieren en barsten binnen komt.

Praktisch:
Aanvang 19.30, op de zolder van Tuinderij Permacultuur Hellevoetsluis, Kreekweg 3
Alle materialen inclusief thee en knabbels zijn voorzien
Aanmelden middels deze ticketlink, je ontvangt daarna een bevestiging – let ook op je spam map, want daar komen deze mails vaak terecht.

Je bent zo welkom!

33.00

Uitverkocht

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code