0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Inspirerende spirituele evenementen in omgeving Hellevoetsluis
terug naar kalender


Tempel van De Lichte Wereld imbolcviering
Online viering van het eerste lentefeest
Maandag 1 februari 19.30 – 21.00
€ 7,50

Door Sam van De Lichte Wereld

Het eerste lentefeest, het feest van de Godin in haar jongste vorm, als ze ontwaakt uit de koude aarde. De natuur maakt zich voorzichtig op voor een nieuw jaar van zaaien en oogsten, met sneeuwklokjes als eerste voorbode. Al vanaf oude tijden wordt rond 1 februari Imbolc gevierd, het feest van de Godin Brigid, die niet alleen symbool staat voor de jonge Godin, maar ook een krachtige healer is, met de liefde van de Moeder en de wijsheid van de oude vrouw in zich. Ze is de drager van de vlam, de brenger van het vuur van inspiratie en levensvreugde.

In deze viering neem ik je mee in een viering van Brigid, het eerste lentefeest, en maken we ons klaar voor het nieuwe seizoen. Op de manier die ik leer in mijn opleiding tot priesteres van de Godin in Avalon maken we een spiralende beweging naar binnen. Met het aanroepen van de Godin in al haar aspecten, en een ritueel voor Brigid verbindt je je met de Godin, zoals ze zich in het komende seizoen laat zien.

Hierna ben je verfrist en verstild, heb je je bewust verbonden aan het seizoen wat komt. Jouw verbinding met Moeder Aarde en haar natuur verdiept zich.

Doe je mee? Deze viering vind plaats in de virtuele tempel van De Lichte Wereld op Facebook, waar ik live ga voor de viering zelf, en vooraf en achteraf aanvullende leuke extra’s plaats. De prijs voor deze online bijeenkomst is slechts 7,50 Klik hier voor de ticketlink in mijn webshop.

 

 

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0