Kia Ora Bracelets, armband aquamarijn

Aquamarijn heeft een kalmerende werking, geestelijk en lichamelijk. Het maakt oprecht, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het helpt je in the flow komen en in het moment leven. Bevordert communicatie en kennisoverdracht en helpt bij het goed verwoorden van ideeën en concepten. Het verheldert de geest. Heel geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Bevordert spirituele groei, intuïtie en heldere vermogens. Fysiek werkt de steen verkoelend, brengt balans in het hormoonstelsel en helpt tegen hooikoorts.

 

20.00

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

De armbanden van Kia Ora Bracelets zijn met liefde handgemaakt, de kralen worden zorgvuldig uitgekozen op de werking en uiterlijk. De sluit- en tussenkralen zijn 925 sterling zilver, geregen op kwalitatief elastiek van massieve draad (dus geen losse draadjes als het armbandje wat ouder wordt).

Omdat de armbanden van echte mineralen gemaakt worden verschillen ze onderling een beetje. Wil je ze graag in het echt bekijken? Maak dan een afspraak om in de webshop/tempel de collectie te komen bekijken, of kijk op de evenementenpagina wanneer er weer een Fair is.

Armband maat 18/18,5, de kralen zijn 4mm breed.
Wil je liever een andere maat? Geef maar aan in een berichtje of in het bestelformulier (levertijd kan tot 2 weken zijn, in verband met bestellen en maken.)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code