0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Inspirerende spirituele evenementen in omgeving Hellevoetsluis
terug naar kalender

Minicursus Inspiratie voor Spiritualiteit, Sam

€ 35,- voor de hele cursus (3 bijeenkomsten). Locatie GezondheidsCentrum.
11, 18 en 25 november 2020
Je kunt je spiritualiteit op zoveel manieren beleven en uiten.. heb jij een weg gevonden die bij jou past? Of lijkt het je leuk om op een ontspannen manier een start maken met jouw spiritueel pad?

In deze mini-cursus van 3 wekelijkse bijeenkomsten worden elementen van het Boeddhisme, de Oude (natuur)Religie van de Westerse Wereld en de New Age stroming aangehaald, en komen o.a. onderwerpen als ‘leven na de dood’, manieren om te mediteren, intuïtie en helder-waarnemen, jouw connectie met het Goddelijke en manieren waarop mensen hun spiritualiteit vormgeven ter sprake. Zo kun je voelen wat bij jou past, ontdekken waarop je aanslaat, en een eigen manier vinden om spiritualiteit op een bepaalde manier in te passen in je leven. (Of juist niet.)

Ik vertel wat over mijn ervaringen en inzichten, zal veel voorbeelden en tips geven en je kennis laten met deze verschillende stromingen. Met humor, oefeningen en veel ruimte voor eigen inbreng. Zonder dogma’s, verwachtingen of sturende adviezen. Vrijblijvend en vriendelijk.

En heb je na deze cursus de smaak te pakken? Dan adviseer ik je graag over mogelijke vervolg-activiteiten bij verschillende (lokale) mensen.

Aanmelden kan bij Sam@DeLichteWereld.nl
Prijs voor hele cursus € 35,-
Locatie GezondheidsCentrum Nieuw Helvoet
Hoonaartstraat 72, Hellevoetsluis

Wil je erbij zijn? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar: Sam@DeLichteWereld.nl

 

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0