0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Inspirerende spirituele evenementen in Hellevoetsluis en omgeving
terug naar overzicht


Feel Good Fair – oogstfeest, Friends and Bites
Park Poort van Zeeland, Parkweg 2, Hellevoetsluis

Een vrolijk Oogstfeest – Feel Good Fair op het terras van restaurant Friends and Bites bij Europarc Poort van Zeeland in Hellevoetsluis (Parkweg 2). We vieren de uitbundigheid van Moeder Natuur met een Fair in de tinten van het seizoen. De Fair wordt ruim opgezet, zodat je in alle vrijheid kunt rondbewegen. En als het even druk is… strijk dan neer bij Friends and Bites voor een kopje thee of koffie met wat lekkers. Blijf lekker lang hangend in de energie van gelijkgestemden, geniet van het aanbod, maak plezier met de leuke mensen die je er ontmoet.

Je vind hier:
– De Lichte Wereld met een greep uit de collectie: bijzondere beelden geinspireerd op de Oude Religie, wierook, salie en symbolische sieraden.. veel voor je altaar en alles ter inspiratie van jouw spiritualiteit!
– Annemiek van Blessed Be, geinspireerd door de Godin: sieraden, beelden and home-made collectie
– Coen met veel mineralen, ruw, getrommeld.. het mooiste van Moeder Aarde
– Ferry met zijn kleurrijke kleding en die bijzondere ringen met mineralen
– Elizabeth met haar eigengemaakte geuren in smeltwas

Als jij je niet lekker voelt blijf dan thuis, we willen elkaar alleen aansteken met optimisme en vrolijkheid. Bij alle standhouders kun je je handen reinigen, en natuurlijke wordt hygiene betracht bij de toiletten. Houdt zelf een afstandje tot anderen, niet iedereen is alweer klaar voor knuffels.

Hier is de link naar de Fair als evenement op Facebook, waar deelnemers zich voorstellen, hun producten laten zien en nieuwtjes wordt geplaatst.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0