0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Inspirerende spirituele evenementen in omgeving Hellevoetsluis

terug naar overzicht

De Wereld van Mineralen, Coen, Karin en Sam

 

30 september, 7 en 14 oktober, 19.30 – 21.00

€ 30,- voor de hele cursus (3 bijeenkomsten). Kleine zaal GezondheidsCentrum. In een kleine cursus van 3 bijeenkomsten vertelt Coen je over verschillende mineralen, hoe kun je ze herkennen. Al jaren boeit hij mensen met zijn verhalen over mineralen, eerst in De BoeddhaBoom, nu de Fairs bij zijn uitgebreide mineralenkraam. Hij deelt zijn kennis graag vanuit zijn interessegebied geologie en vulkanisme. Zijn expertise ligt bij het ontstaan van mineralen, het herkennen ervan, de structuren en families. In de eerste bijeenkomst vertelt hij hierover, met veel praktijkvoorbeelden uit zijn eigen collectie.

Mineralen kunnen je helpen te aarden, je beschermen tegen invloeden of energieen, je helpen je kalmte te vinden, een helder hoofd te houden. Het zijn goede ondersteuners voor het behoud van gezondheid en welbevinden. De tweede bijeenkomst gaat over de esoterische waarde van mineralen, laten Karin en Sam je ervaren wat mineralen voor je kunnen betekenen en leer je over manier van ont- en opladen en manieren om te bepalen of een mineraal bij jou past of niet.

Verder in deze cursus: hoe het mis kan gaan. Met grappige, aansprekende, maar ook met waarschuwingen vertelt Coen over wat er mis kan gaan bij de aankoop van mineralen. Denk dan aan handelsnamen om de verkoopprijs op te drijven, geverfde mineralen die als echt worden verkocht, of die zelfs de gezondheid in gevaar kunnen brengen. Hij helpt je op weg om dit soort situaties te voorkomen.

Aan het einde van de cursus volgt een determinatie-spreekuur, waarbij je je eigen mineralen mee mag brengen en Coen ze zal beoordelen op echtheid. Na deze drie bijeenkomsten ben je een stuk wijzer over de wondere wereld van mineralen, vanuit verschillende perspectieven bekeken.

Wil je erbij zijn? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar: Sam@DeLichteWereld.nl
Locatie GezondheidsCentrum Nieuw Helvoet
Hoonaartstraat 72, Hellevoetsluis

 

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0