0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

 

Inspirerende spirituele evenementen in omgeving Hellevoetsluis

terug naar overzicht

 

Basiscursus Hekserij, Stefan Trip – Siwes

Leven als een heks, een bijzondere en mooie spirituele weg. Heksen gebruiken hun goede gave en kunde om zich zelf en anderen te helpen. Stefan Trip is zo’n heks, volgens de oude weg opgeleid en ingewijd door de erfheks Margarita, de heks van Appelscha. Hij heeft daar geleerd hoe het is om een magisch leven te leven, in contact met de natuur en jezelf en de seizoenen. Alles wat heksen doen zijn overleveringen van onze voorouders en daar putten we nog steeds onze kracht en wijsheid uit. De natuur is de leermeester.

Stefan geeft deze basiscursus hekserij. Wil je meedoen? Kijk wanneer er een volgende ronde kennismakingsgesprekken plaatsvindt op de kalender van De Lichte Wereld of de Facebookpagina van Stefan. Lessen vinden twee maal per maand plaats (les + terugkomles). Op zijn eigen vrolijke en kundige manier leert Stefan je over de elementen die komen kijken bij de hekserij.

De totale cursus bestaat uit een basiscursus en een verdiepingscursus. Tijdens de basiscursus zal er gekeken worden of de verdiepingscursus wat voor jou zal zijn.  In 8 lessen ga je aan de slag met de basis van hekserij, en maakt Stefan je wegwijs met ‘magisch leven’. In de 4 volgende lessen krijg je de verdieping die je kan helpen een heler en genezer voor jezelf en anderen te kunnen zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je van alles leren op het gebied van een magisch leven? Wil je samen met Stefan op zoek gaan naar de heks in jou? Dan kun je je opgeven voor een gesprek. In dit gesprek bekijken jullie of de cursus wat voor jou is. De gesprekken zullen per persoon zijn en ongeveer 20 minuten duren.

Heb je vragen kan je altijd contact zoeken met Stefan: heks.stephanotis@gmail.com.
Blessed be…

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0