0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Inspirerende spirituele evenementen in omgeving Hellevoetsluis
terug naar kalender

Jaartraining Het Jaarwiel in het Licht van de Godin

Door Sam van De Lichte Wereld
Locatie GezondheidsCentrum

Verdiep je in de jaarfeesten volgens de tradities van Avalon, het hartchakra van de aarde. Leer (meer) over onze Grote MoederGodin in al haar verschijningsvormen, van het jongste ontstaan tot de oudste vrouw. Je spiraalt in en uit het seizoen,  doorloopt alle facetten van de elementen, en neemt je eigen ritmes waar, in synchroniciteit met de Godin. Onderdompeling in de wijsheid van de Godin betekent inzichten verkrijgen in je eigen wijsheid en het vergroten van je bewustzijn.  

 In deze jaartraining kom je in de week voor het nieuwe seizoen bij elkaar om af te stemmen op de komende periode. Je leert over de aspecten van de Godin en Haar verschijningsvormen als verschillende Godinnen die bij deze periode horen en hoe je Haar kunt eren, bv door het opmaken van je altaar en het doen van rituelen. Je leert de cirkel te openen in de traditie van de Godin van Avalon, haar energie waar te nemen en te kanaliseren. We doen rituelen die je beleving van het nieuwe seizoen versterken, visualisaties en trancereizen en je krijgt opdrachten om thuis uit te werken. Zo wordt je contact met de Godin en haar natuur steeds dieper en steviger, en word ze een natuurlijk onderdeel in alle facetten van je leven.

 Er is de mogelijkheid om gezamenlijk te gaan wandelen in natuurgebieden (deze wandelingen worden in het seizoen ingepland) waar we kleine rituelen zullen doen. Aan zee, of in andere natuurgebieden.

 Verder komt er een Facebookgroep waarop wordt gedeeld over de Godin in haar verschijningsvormen, het periode, de opdrachten, hoe het je vergaat tijdens het verstrijken van de lopende tijd, en natuurlijk inspiraties! Je krijgt de kans om bij te dragen aan de jaarvieringen als die worden georganiseerd: het opmaken van het altaar, als tempeltoegewijde ontvangen van bezoekers, het leiden van een meditatie of een andere bijdrage.

Data 2021: 27.01, 17.03, 21.04, 16.06, 21.07, 15.09, 27.10, 15.12
Wandelingen op andere dagen, in overleg
In principe wordt de training op locatie gehouden, maar mocht dit door Corona-maatregelen niet mogelijk zijn dan gaan we online, en krijg je materialen thuis gestuurd.

Prijs voor de hele jaartraining: 480,-
Betaling in termijnen is mogelijk, overleg hiervoor met Sam. 
Vragen of aanmelden: Sam@DeLichteWereld.nl

Locatie GezondheidsCentrum Nieuw Helvoet
Hoonaartstraat 72, Hellevoetsluis

 

Shopping Cart
There are no products in the cart!
0