Het geheim van Shambhala- James Redfield

In deze intrigerende roman neemt James Redfield zijn lezers mee naar Tibet, op zoek naar het Elfde Inzicht.
HET GEHEIM VAN SHAMBHALA is het vervolg op het avontuur dal begon in DE CELESTIJNSE BELOFTE en doorliep in HET TIENDE INZICHT. Dit schitterende nieuwe boek begint met de zoektocht naar het legendarische Tibetaansboeddhistisch utopia Shambhala (ook wel Shangri-La genoemd), een magische plek die niet alleen werkelijk bestaat, maar ook voorbeschikt is om in onze tijd gevonden en begrepen te worden.
Op het spoor gezet door een kind en geleid door een fascinerende synchroniciteit wordt het Himalayagebergte bedwongen en wordt hoog op een Tibetaanse bergtop een mysterieuze gemeenschap ontdekt, waar de spirituele toekomst van de mensheid al geruime tijd wordt beleefd.
Uiteindelijk zal – ondanks Chinese bemoeienis – het geheim van Shambhala worden doorgrond en kan het vanaf dat moment de wijde wereld ingaan.
Met deze zoektocht naar het Elfde Inzicht heeft James Redfield, die miljoenen mensen over de hele wereld heeft beroerd met zijn Celestijnse boeken. de zoektocht naar een mysterieuze, heilzame plaats beschreven, een plek die in ieder van ons schuilt. maar soms overwoekerd is geraakt door de gebeurtenissen in ons leven. Met eeuwenoude wijsheden en spirituele ervaringen formuleert Redfield opnieuw een visie die uiterst waardevol is voor onszelf en onze samenleving.

Nederlandstalig

Paperback

273 bladzijdes

Tweedehands, in goede conditie

6.50

Uitverkocht

Uitverkocht

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code