Goddess’s Goodness: Lammasviering

Bij de opening van het seizoen van Lammas ontmoeten we elkaar in een vreugdevol samenzijn van een goudgele zon, de middag overgoten met het thema graan, eerste oogst, dankbaarheid.

We maken contact met de Moeder van Graan, oogst en overvloed, de Godin die zich laat zien in Haar verschijning van Moeder, hoeder van de gehoornde kudden, de Vrouwe aan het weefgetouw. Zij die verhalen hoort en tot een geheel maakt, tot er overzicht ontstaat over het jaar.  We vieren Haar komst, we heten Haar welkom in een bijeenkomst met een zekere weemoed, omdat Haar komst prachtig is maar ook een einde inluidt. We maken de stap naar de volgende tijd, draaien het wiel, verkennen de thema’s die horen bij dit seizoen.

Vier je mee? Je bent van harte welkom in het kaslokaal van die heerlijke permacultuur-tuin, vol groen, geel en goud, waar het oogsten tot een hoogtepunt komt.
En zoals altijd is er veel ruimte voor ontmoeten, een warm samenzijn, een goed gesprek. Leg een kaartje, vind jou contact met De Godin van deze tijd. In jezelf en in de cirkel.

Inloop 13.45, start 14.00 uur
Thee/koffie en een knabbel zijn verzorgd
Neem gerust je drum of ander instrument mee
Wees welkom!

15.00

Uitverkocht

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code