Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bibliotheek BZHD: Mini cursus spiritualiteit voor beginners, Sam van De Lichte Wereld

november 21 2019 @ 19:30 - 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 19:30 on donderdag, happening 3 times

Locatie bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Hellevoetsluis. In deze cursus van 3 bijeenkomsten verkennen we spiritualiteit, en hoe dat bij jou past. Wat betekent het voor jou, wat past (niet) bij jou, hoe belangrijk is meditatie, op welke manier geef jij je spiritualiteit vorm? Met inleidingen over de grondgedachten van het Boeddhisme, de Oude Religie van de Westerse Wereld en de New Age stroming, en aandacht voor de verschillende manieren waarop mensen zich thuis voelen bij hun spiritualiteit. Zo kun je een beetje snuffelen aan verschillende manieren, wegen, gedachten, en ontdekken waar jij je bij thuis voelt.

Wil je op een relaxte manier een start maken met jouw spiritueel pad? Sam (Samantha Harteveld) vertelt over haar ervaringen en inzichten, geeft veel voorbeelden en tips en laat je kennismaken met verschillende stromingen. Zonder dogma’s, verwachtingen of sturende adviezen. Vrijblijvend en vriendelijk met alle ruimte voor inbreng.

Aanmelden kan bij Sam@DeLichteWereld.nl
In samenwerking met, op locatie van Leer en  Beleef, Bibliotheek BZHD, Opzoomerlaan 106 Hellevoetsluis

Gegevens

Datum:
november 21 2019
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0