0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Met visie de zomer in, Yvonne van Yanara Coaching

13 juni @ 14:00 - 16:30

Merk jij ook dat je toe bent aan beweging, aan dingen doen? En kan jij wel wat voorspoed en positieve vibes gebruiken?

Er komt stukje bij beetje weer beweging in de maatschappij. Horeca, bioscopen en theaters zijn vanaf 1 juni weer gefaseerd open, meer scholen gaan open. En er mogen weer bijeenkomsten worden gehouden, zoals workshops!

Op zaterdag 13 juni 2020, van 14:00 tot 16:30 uur, geef ik de workshop “Met visie de zomer in”, bij het Gezondheidscentrum Nieuw- Helvoet, aan de Hoonaartstraat 72 in Hellevoetsluis.

We gaan langzaam naar Midzomer toe. Op 21 juni is alweer de langste dag van het jaar, de zon staat op zijn hoogste punt en schijnt het langst. Zowel de zon en de natuur zijn op zijn krachtigst. Alles barst van energie en groeikracht. Na Midzomer stopt langzaam het lengen van de dagen en draait het jaarwiel langzaam richting de herfst.

Op of rond Midzomer is het perfecte moment om te werken aan voorspoed, overvloed, positiviteit, (innerlijke) groei en vruchtbaarheid.

Met de groeiende, positieve energie van Midzomer, starten we met een meditatie, waarbij ik zorg dat je eerst goed gegrond bent en daarna neem ik je mee op reis naar dat wat je los wil laten, dat wat je wil bereiken en wat je hiervoor nodig hebt. We zetten gezamenlijk een intentie, want in een groep werkt dit nog krachtiger. Je komt erachter wat je echt wilt, wat er nu echt belangrijk is voor je en wat er in je mag gaan stromen.

Daarna gaan we aan de slag met het maken van een Vision Board, waarop je je doelen visueel maakt met dat wat tijdens de meditatie naar voren kwam. Je plakt alles wat voor jou belangrijk is, je dromen en doelen op een leeg vel papier. Zo ontvouwt zich op 1 stuk papier alles wat je wenst en wil bereiken.

Door je Vision Board ergens in huis op te hangen of neer te zetten, zodat je het iedere dag ziet, word je dagelijks herinnert aan jouw doelen. Onbewust zal er al een transformatie plaats vinden door er op deze manier mee bezig te zijn. Zo is het een stuk makkelijker om je doelen daadwerkelijk te bereiken.

En het is natuurlijk heerlijk om even zo crea bezig te zijn. Tussendoor loop ik rond en beantwoord ik vragen en/of help je als even vastloopt.

Wil jij met visie de zomer in, je doelen, voorspoed, overvloed en positiviteit kracht bijzetten? Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 11 juni, via www.yanaracoaching.nl/contact

Kosten voor deze workshop zijn slechts 27,50 euro. Dit is inclusief koffie, thee en materialen.
Kom je met zijn tweeën? Dan betaal je samen 45,- euro, dat is 5,- euro korting pp!

Let op: Er is maar plek voor 6 personen, dit i.v.m. de verplichte 1,5 meter afstand.

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
14:00 - 16:30

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0