Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleine zaal GC. Leven als een heks, basiscursus hekserij, Stefan Trip

november 8 2019 @ 20:00 - 22:00

Leven als een heks, een bijzondere en mooie spirituele weg. Heksen gebruiken hun goede gave en kunde om zich zelf en anderen te helpen. Stefan Trip is zo’n heks, volgens de oude weg opgeleid en ingewijd door de erfheks Margarita, de heks van Appelscha. Hij heeft daar geleerd hoe het is om een magisch leven te leven, in contact met de natuur en jezelf en de seizoenen. Alles wat heksen doen zijn overleveringen van onze voorouders en daar putten we nog steeds onze kracht en wijsheid uit. De natuur is de leermeester.

Stefan geeft de basiscursus hekserij. Wil je meedoen? Kijk wanneer er een volgende ronde kennismakingsgesprekken plaatsvindt op de kalender van De BoeddhaBoom of de Facebookpagina van Stefan. Lessen vinden twee maal per maand plaats (les + terugkomles). Op zijn eigen vrolijke en kundige manier leert Stefan je over de elementen die komen kijken bij de hekserij.

De totale cursus bestaat uit een basiscursus en een verdiepingscursus. Tijdens de basiscursus zal er gekeken worden of de verdiepingscursus wat voor jou zal zijn.  In 8 lessen word je de basis meegegeven van hekserij, en maakt Stefan je wegwijs met ‘magisch leven’. In de 4 volgende lessen krijg je de verdieping die je kan helpen een heler en genezer voor jezelf en anderen te kunnen zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je van alles leren op het gebied van een magisch leven? Wil je samen met Stefan op zoek gaan naar de heks in jou? Dan kun je je opgeven voor een gesprek. In dit gesprek bekijken we of de cursus wat voor jou is. De gesprekken zullen per persoon zijn en ongeveer 20 minuten duren.

Heb je vragen kan je altijd contact zoeken met Stefan: heks.stephanotis@gmail.com. (Ook op Facebook te vinden onder heks.stephanotis)  Tot dan!
Blessed be…

Gegevens

Datum:
november 8 2019
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.