Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GC: in het licht van de Godin – inleiding, Samantha Harteveld

12 februari @ 19:30 - 21:00

€ 10,- GezondheidsCentrum. De Godinnencultus, het vereren van Moeder Aarde en het eerbiedigen van vrouwelijke waarden is bijna zo oud als de wereld. Het is dus heel natuurlijk als je je hier toe aangetrokken wordt. Veel mensen vinden momenteel de weg terug naar de oermoeder, de Godin in al haar vormen. Voel jij het verlangen om meer over haar te weten? Ik vertel je graag wat ik weet. Ik deel mijn kennis en manier van haar dienen, en hoop je zo te inspireren om jouw eigen manier te vinden. Jouw eigen Godin zelfs. Die vorm van de oer-Godin die het beste bij jou past, waarmee jij makkelijk contact maakt, die in jou huist en jou dient.

Er is zoveel te vertellen en ervaren, en zelf leer ik ook zoveel momenteel. Er volgen een aantal bijeenkomsten ‘In het licht van de Godin’, waarin je wordt meegenomen in het verhaal van de Godin, zoals ik erover leer in Glastonbury, in de opleiding tot priesteres. Ik geef tips, doe voor, laat je ervaren hoe je haar energie goed kunt voelen, leven, uitdragen. Laat je inspireren!

In deze eerste bijeenkomst is er aandacht voor het verhaal van de Godin vanuit de oertijd, hoe haar cultus werd verdrongen door de meer mannelijk-gerichte cultussen, over Avalon, het magische appeleiland en over het hernieuwde opbloeien van de liefde voor haar in deze tijd. Met kleine rituelen die je hierna thuis kunt doen, een reiniging en voor wie wil een blessing. Een magisch rustpunt in je week, om even op te laden.

In volgende bijeenkomsten: heilige grond maken, de cirkel volgens de wijze van de Godin, zoals we in Avalon leren. Maar ook: leven met het ritme van de seizoenen, rituelen klein en groot die horen bij de jaarfeesten.

Tijd 19.30-21.00
Jouw bijdrage € 10,-
Aanmelden via Sam@DeLichteWereld.nl
Kleine zaal GezondheidsCentrum Nieuw Helvoet
Hoonaartstraat 72, Hellevoetsluis

Gegevens

Datum:
12 februari
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.