0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innerlijk Kind en hoogsensitiviteit, Yvonne van Yanara Coaching

19 juni @ 20:00 - 22:00

Tijdens je kindertijd sta je helemaal open voor alle invloeden van buitenaf. Alles wat je meekrijgt van je ouders, grootouders, school, vriendjes en vriendinnetjes wordt op celniveau opgeslagen in je lichaam en onbewuste.

Al deze ervaringen, emoties en de daaromheen gecreëerde overtuigingen kun je zien als je gewonde innerlijke kind-delen. En al die delen neem je mee in je volwassen leven en dit bepaalt hoe je in het leven staat, in je relaties, je werk, hoe je denkt over jezelf. Als deze delen door een gebeurtenis of emotie worden getriggerd, kan je het jezelf moeilijker maken dan nodig is. Je reageert bijvoorbeeld veel heftiger of anders dan je zou willen. Je belemmert jezelf door onbewust aan verlangens te willen voldoen die onbeantwoord bleven in je kindertijd.

Ben je hoogsensititief, dan komen alle invloeden van buitenaf nog eens extra bij je binnen. Je voelt anderen heel goed aan, maar weet zelf vaak niet wat je wilt of wat van jou is of van de ander. Dat kan je onzeker maken, waardoor je gaat twijfelen aan jezelf. Je bent vaak gericht op de buitenwereld, want als het goed gaat met iedereen, voel jij je ook goed. Dat kost je echter vaak zoveel energie, dat je regelmatig overprikkeld raakt, veel moe bent, last hebt van stress of misschien wel op een burn- out afgaat.

Op vrijdag 19 juni 2020, van 20:00 tot 22:00 uur geef ik de workshop, Innerlijk Kind en Hooggevoeligheid. Ik geef uitleg over wat die twee met elkaar te maken hebben en door middel van een geleide meditatie neem ik je mee naar jouw gekwetste innerlijke kind, om daar waar nodig te helen en dit deel te integreren met jouw volwassen zelf.

Mogelijke effecten:
– Je voelt je meer compleet,
– Je voelt je meer in verbinding met jezelf,
– Je staat sterker en meer in je kracht,
– Beperkende gedachten of gevoelens van twijfel kan je makkelijker loslaten.

Aanmelden kan via info@yanaracoaching.nl Na aanmelding ontvang je een betaallink. Deelname is definitief na betaling.
Inclusief: koffie, thee, water en iets lekkers.
Kosten: 25,- euro
Kom je met zijn tweeën? Dan betaal je 40,- euro, dus 20,- euro pp.
Deze keer blijven we zitten op een stoel, zodat we kunnen voldoen aan de verplichte 1,5 meter afstand. Er is plek voor max. 4 personen, dus vol is vol.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0