Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GEANNULEERD Grote zaal GC, Met Visie de Lente in, Yvonne van Yanara Coaching

27 maart @ 19:30 - 22:00

€ 27,50  Grote Zaal GezondheidsCentrum. Met visie de lente in!

De lente, de tijd van vruchtbaarheid en de overwinning van het licht. De lente staat symbool voor een nieuw begin, nieuw leven, wedergeboorte.

Op 21 maart is het Ostara, de dag en nacht zijn even lang. Het is de perfecte tijd voor het maken van een nieuwe start en om creatief bezig te zijn. Het is de tijd tussen zaaien en oogsten, tijd van opruimen, schoonmaken en vernieuwen.

Wat wil jij opruimen, opschonen en nog kracht bijzetten om later te kunnen oogsten?

Met de energie van Ostara en de nieuwe maan van 24 maart, starten we met een meditatie, waarbij ik zorg dat je eerst goed gegrond bent en daarna neem ik je mee op reis naar dat wat je los wil laten, dat wat je wil bereiken en wat je hiervoor nodig hebt. We zetten gezamenlijk een intentie, want in een groep werkt dit nog krachtiger. Je komt erachter wat je echt wilt, wat er nu echt belangrijk is voor je en wat er in je mag gaan stromen.

Daarna gaan we aan de slag met het maken van een Vision Board, waarop je je doelen visueel maakt met dat wat tijdens de meditatie naar voren kwam. Je plakt alles wat voor jou belangrijk is, je dromen en doelen op een leeg vel papier. Zo ontvouwt zich op 1 stuk papier alles wat je wenst en wil bereiken.

Door je Vision Board ergens in huis op te hangen of neer te zetten, zodat je het iedere dag ziet, word je dagelijks herinnert aan jouw doelen. Onbewust zal er al een transformatie plaats vinden door er op deze manier mee bezig te zijn. Zo is ht een stuk makkelijker om je doelen daadwerkelijk te bereiken.

En het is natuurlijk heerlijk om even zo crea bezig te zijn. Tussendoor loop ik rond en beantwoord ik vragen en/of help je als even vastloopt.

Wil jij met visie de lente in, je doelen die je wilt bereiken kracht bijzetten? Aanmelden kan via www.yanaracoaching.nl/contact

Kosten voor deze workshop zijn slechts 27,50 euro. Dit is inclusief koffie, thee en materialen.

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0