Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Grote Zaal GC, Kickstart jouw 2020, Yvonne van Yanara Coaching

3 januari @ 19:30 - 22:00

€ 25,- Grote Zaal GezondheidsCentru.m Nieuw Jaar, Nieuw Begin. Voor veel mensen een tijd om de balans op te maken en te starten met goede voornemens. Toch blijken die vaak lastig om vast te houden.
Weet jij je goede voornemens nog die je begin dit jaar had? En hoeveel daarvan zijn gelukt?

Uit onderzoek blijkt dat de meeste goede voornemens halverwege januari alweer naar de achtergrond zijn verschoven en niet veel later alweer vergeten. Niet zo gek, want voor je het weet word je alweer geleid door de waan van de dag, werk, gezin, familie…
Daarnaast is januari ook nog eens een donkere en koude maand, waarbij je liever op de bank onder een dekentje blijft zitten ’s avonds, dan bijvoorbeeld naar de sportschool te gaan.

Wil jij het voor 2020 anders doen en er echt jouw jaar van maken? In plaats van goede voornemens, een doel of doelen stellen? Merk je al het verschil in deze woordkeuze?

Dan ben je van harte welkom op vrijdag 3 januari 2020, van 19:30 tot 22:00 uur, bij het Gezondheidscentrum Nieuw- Helvoet, aan de Hoonaartstraat 72 in Hellevoetsluis.

We starten met een meditatie, waarbij ik zorg dat je eerst goed gegrond bent en daarna neem ik je mee op reis naar dat wat je los wil laten, dat wat je wil bereiken in 2020 en wat je hiervoor nodig hebt. We zetten gezamenlijk een intentie, want in een groep werkt dit nog krachtiger. Je komt erachter wat je echt wilt, wat er nu echt belangrijk is voor je en wat er in je mag gaan stromen.

Daarna gaan we aan de slag met het maken van een Vision Board, waarop je je doelen visueel maakt met dat wat tijdens de meditatie naar voren kwam. Je plakt alles wat voor jou belangrijk is, je dromen en doelen op een leeg vel papier. Zo ontvouwt zich op 1 stuk papier alles wat je wenst en wil bereiken.

Door je Vision Board ergens in huis op te hangen of neer te zetten, zodat je het iedere dag ziet, word je dagelijks herinnerd aan jouw doelen. Onbewust zal er al een transformatie plaats vinden door er op deze manier mee bezig te zijn. Zo is het een stuk makkelijker om je doelen daadwerkelijk te bereiken.

En het is natuurlijk heerlijk om even zo crea bezig te zijn. Tussendoor loop ik rond en beantwoord ik vragen en/of help je als even vastloopt.

Ben jij klaar voor een kickstart van jouw 2020? Aanmelden kan t/m 1 januari via www.yanaracoaching.nl/contact

Kosten voor deze workshop zijn slechts 25,- euro. Dit is inclusief koffie, thee en materialen.

De meditatie neem ik op en krijg je na afloop toegestuurd, zodat je deze thuis ook nog kan beluisteren 🙏

Gegevens

Datum:
3 januari
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.