Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GezondheidsCentrum: Feel Good Fair van De Lichte Wereld & Friends

29 februari @ 11:00 - 16:00

De eerste van 2020! Het is gelijk een bijzondere Fair, met veel Friends die mooie activiteiten neerzetten. Zo kun je Rosa Mikaela ontmoeten, zij geeft Nature’s Gift sessies met behulp van de elementenleer, de Godin en orakelkaarten. Marja de Vries -Lamens verzorgt engelenreadings, Soulretreavel & sjamanistische healings bij Suuz, Lianne de No-Nonsense Healer legt kaarten voor inzicht voor je. Bij Aglaia van INrGY kun je de Acces Bars ervaren. Yvonne van Yanara Coaching loopt ook rond, daar mag je vragen aan stellen over de familieopstellingen, het innerlijk kind werk of haar andere aanbod. Tosca geeft korte voetreflexbehandelingen.

Esther van Nohrah/Het Sterrenstel geeft je een energie-boost door korte chakrabehandelingen of brengt je in balans door haar healings.

En Coen is er met een mineralen-advies tafel! Vraag hem gerust het hemd van het lijf, leer over de workshopserie die hij gaat verzorgen, laat mineralen determineren (max 3 pp).

Als mooie aanvulling op het aanbod in het Licht van de Godin wordt de kleine zaal ingericht als Tempel, waar je even rustig kunt zitten om in de energie van de Godin, de energie van Avalon te zijn. Voor een intiemere ervaring van de Tempel kun je op 19 februari terecht bij de  Tempelavond.

En natuurlijk is De Lichte Wereld er met een groot deel van de collectie (waarvan veel nog niet online staat). Dus kom lekker snuffelen, laat je verrassen door nieuwe collectie, mooie ontmoetingen. Geniet van de fijne sfeer, vind allerlei artikelen voor op je altaar, of een mooi kadootje voor een dierbare of jezelf. Vul je voorraad salie, wierook of Floridawater aan, zoek een sieraad en vind een pendel. Met de mooie boekjes van Lunadea en ander leuk heksenspul. En met bijzondere aandacht voor de houten (Boeddha)beelden en beelden van de Godinnen van de Oude Religie. Onder andere uit Amerika en Engeland
Gratis entree. 🙂

Ik zie je er graag!
Liefs, Sam van De Lichte Wereld
Locatie GezondheidsCentrum Nieuw Helvoet,
Hoonaartstraat 72, Hellevoetsluis
Van 11.0-16.00

Gegevens

Datum:
29 februari
Tijd:
11:00 - 16:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0