fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Feel Good Fair van De Lichte Wereld & Friends bij De Blijde Handjes

9 november @ 11:00 - 16:00

Kom weer naar deze heerlijke happening, laaf je aan de fijne sfeer, raadpleeg een orakel, ontdek het moois van (lokale) spirituele ondernemers.. welkom op de najaars-FeelGoodFair! Deze keer op de lichte locatie van De Blijde Handjes (dagbesteding Van de Langestee voor jongeren met een beperking). Sportlaan 11, Hellevoetsluis

Mooi uit Bali heeft haar nieuwste collectie dan net binnen, De Lichte Wereld zal ook een accent op Oosterse materialen leggen. Je vindt hier dan bijzondere wierook, authentieke Indische kleding, sarongs, zwaarteknuffels met Balinees zand, FrangiPani schoonheidsproducten, prachtige (houten) beelden van Boeddha, Ganesha, Tara. Coen is er met zijn grote collectie prachtige mineralen. Verder is Ferry aanwezig met zijn bijzondere collectie zilveren ringen en sieraden uit India. Sylvia van Owl & Appletree presenteert haar bijzondere artwork, op basis van natuurlijke materialen. Bij Yvonne van Yanara Coaching kun je een kleine persoonlijkheidstest doen, en Annemiek Witteveen van Blessed Be komt met haar collectie rondom de Godin en graancirkels. Judy Smedeman van  Norush Shiatsu Massage Hellevoetsluis laat je kennis maken met haar Stoelmassages.

En natuurlijk kun je er heerlijk een kopje koffie drinken of een stukje taart eten, gemaakt door de jongeren van de dagbesteding. Zij maken ook weer wat materialen om in hun winkeltje te verkopen, dus snuffel daar ook vooral even!

Je kunt er ook een kaartje laten leggen of een ander orakel raadplegen: er zijn weer diverse orakelaars aanwezig. Zo kun je engelenreadings doen bij Marja de Vries – Lamens, Soulretreavel & sjamanistische healings bij Suuz, Tarot laten leggen door Roy of een Goddess Wisdom Sessie doen bij Rosa Mikaela.

 

Gegevens

Datum:
9 november
Tijd:
11:00 - 16:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.