Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Feel Good Fair van De Lichte Wereld

oktober 5 2019 @ 11:00 - 16:00

Kom weer inspiratie opdoen, sfeer snuiven en heerlijk snuffelen tussen de producten van De Lichte Wereld: o.a. wierook en bijenwas, salie, schelpen, mooie doeken met bijzondere prints, sieraden, kristallen, geluksbrengers en mooie beelden van Godinnen, engelen, draken, Boeddha, Ganesha enzovoort. Alles wat je nodig hebt voor je altaar, een bijzonder kadootje-met-een-verhaal of om je huis mee te verrijken.

Ook weer van de partij: een ruiltafel (of neem gratis mee). Heb jij (spirituele) artikelen waar je klaar mee bent? Doneer deze dan op de tafel en kijk of er iets naar jouw interesse ligt.

En, op veler verzoek is er weer de mogelijkheid tot het maken van geluktszakjes. Zoek een symbool uit, voeg daarbij een kristal wat de werking versterkt en maak je gelukszakje af met een schepje kruiden. Een lief kadootje of een fijne geluksbrenger om bij je te dragen!

Gegevens

Datum:
oktober 5 2019
Tijd:
11:00 - 16:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.