0 items
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Tempel van De Lichte Wereld: Beltane liefdesritueel

3 juni @ 19:30 - 21:00

€ 19,50 inclusief materialen. Een mooi ritueel, in het comfort van je eigen huis, met materialen die je opstuur. Via Zoom maken we een virtuele cirkel en leid ik een ritueel in de traditie van Avalon, voor het toenemen van liefde en het bekrachtigen van jezelf als liefdevol en waardevol mens.

Beltane is een tijd voor het eren en vieren van je lichaam, om de liefde te voelen die in de natuur zorgt voor het ontluiken van de bomen, de paringsdans van dieren en het uitbundig bloeien van bloemen. Deze groeikracht stroomt door onszelf, het vuur is het heersend element in deze periode en zet ons aan tot actie. Laat het vuur je verwarmen, eer het vuur in jezelf, vier het Beltane seizoen met dit ritueel vlak voor volle maan.

Met complete set om het ritueel mee vorm te geven: kruiden, mineralen, een offerzakje en meer. Wil je deelnemen zonder opgestuurd materiaal? Mail me dan voor een overzicht van de materialen die je nodig hebt. De prijs is dan € 9,50

Geef je op voor 28 mei, ivm de tijd die het opsturen duurt. Sam@DeLichte Wereld.nl

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0