Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Bibliotheek ZuidHollandse Delta: van Rouwen naar Koesteren

november 24 2019 @ 13:00 - 17:00

Locatie Bibliotheek Hellevoetsluis, Opzoomerlaan 106. De Lichte Wereld organiseert in samenwerking met Leef en Beleef, Bibliotheek Zuid Hollandse Delta deze zondagmiddag in het teken van ‘van Rouwen naar Koesteren’. De naam is geleend van de workshop die Margreet Verrij geeft over dit thema. Op deze dag kun je kennismaken met haar en deze workshop, en met anderen die zich bezig houden met rouwen, vaak op een bijzondere manier. Je kunt rustig even rondlopen op een klein marktje waarop mensen zich presenteren en er wat artikelen te koop zijn, en/of deelnemen aan het workshopprogramma en/of de mediumavond met Myrthe Bruinzeel. zondagmiddag 24 november van 13.00-17.00. Klik hier voor de link naar de kaartverkoop.

  • Doorlopend marktje van 13.00 tot 16.00
  • Van 13.15-14.00 is workshopronde 1  (keuze uit twee workshops) Van 14.15-15.00 is workshopronde 2 (keuze uit twee workshops) Van 15.15-17.00 Demonstratie mediumschap, Myrthe Bruinzeel

De markt is gratis te bezoeken, de workshops kosten 5,- euro per stuk, de mediumavond € 12,50 De kaartjes kunnen vooraf gekocht worden om een plekje te verzekeren, maar ook op de middag zelf. Het is wel aan te raden voor de mediumdemonstratie een kaartje te reserveren, deze activiteit is populair en loopt vaak snel vol. Klik hier voor de link naar de pagina van de bibliotheek, waar je tickets kunt kopen. Op de markt ontmoet je lokale mensen die kunnen helpen bij rouwverwerking: Humanitas– steun bij rouw, Judy Smedeman van Norush met haar Shiatsu-massages, Miranda van der Beek, wandelcoach en kunstenaar, Sandra de Jager van Mula Yoga vertelt over de helpende werking van yoga, Marja de Vries-Lamens van Marvrila geeft kleine engelenreadings. Yvonne Reijnen van Yanara Coaching steunt bij rouw en verlies, SasKia is aanwezig met haar orgonite sieraden. De Lichte Wereld is aanwezig met een kleine collectie sieraden en rouwartikelen.

Informatie over de workshops:
Introductie workshop van Rouwen naar Koesteren, Margreet Verrij Als je te maken krijgt met het verlies van een dierbare, lijkt het of je leven in één klap stilstaat. Iedereen gaat er op een eigen manier mee om, maar de pijn en rouw zijn vaak intens, of de relatie nu liefdevol of complex was. Daarnaast ben je in je unieke verwerkingsproces niet alleen bezig met je gemis, maar ook met de invulling van je nieuwe leven zonder hem of haar. Margreet Verrij zal in deze korte workshop een deel van haar ‘van Rouwen naar Koesteren’-programma laten ervaren. Je maakt kennis met een oefening waarin er ruimte wordt gemaakt voor alle mooie herinneringen en de liefde die jullie bindt en daarnaast verlangens, verdriet en gehechtheid los mogen worden gelaten.

Marian Dekker, Loving Spirit, De band tussen mens en dier is vaak innig en intens. Net als wij is ook ieder dier uniek qua karakter en persoonlijkheid. Een dier geeft je onvoorwaardelijke liefde, vriendschap en trouw. Er blijft een verschrikkelijke leegte achter na het heengaan van een huisdier. Soms is er ook nog eens weinig steun van de mensen om je heen: “Ach het is toch maar een dier. Waarom neem je geen andere?” Het is juist heel belangrijk om het rouwproces om je dier goed te doorlopen. Marian Dekker van Praktijk Loving Spirit geeft een korte workshop waarbij ze vertelt over haar werk met diereneigenaren die ze ondersteunt in hun rouwproces. Ook voor de andere dieren uit het gezin is het soms nodig om weer in balans te komen. Vaak met Bach bloesem remedies of schlussler celzouten als ondersteuning.

Demonstratie mediumschap, Myrthe Bruinzeel Myrthe is een graag geziene gast in Hellevoetsluis, ze verzorgt haar demonstraties met zoveel gevoel, humor en integerheid, dat veel mensen graag naar haar toe komen. Ze zal op deze middag een aantal contacten leggen, boodschappen van geliefde overledenen doorgeven en vertellen over haar kijk op de dood en wat daarna komt. Een prachtige ervaring, waarvan je met een glimlach naar huis gaat.

Gegevens

Datum:
november 24 2019
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Zuid Holland Nederland + Google Maps

We wensen je veel plezier bij de cursussen en activiteiten. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de aangeboden activiteiten ligt bij de organisator hiervan.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0