Energy cleansing kit, 7 delig

7 delig ENERGY CLEANSING KIT, handcrafted kit for cleansing & protecting your home and personal space
Fair Trade Palo Santo stokjes (5), Witte Salie uit Californië (+/- 15 gr.), Mini original Peruaans Florida water 22 ml, Chakra stone set: 7 stenen in leuk kado zakje, Jiri & Friends original Charging card (voor het opladen van o.a. water), Duidelijke gebruiksaanwijzing en uitleg. Verpakt in mooi zwart kraft kado doosje

PALO SANTO (HEILIG HOUT
Het magische hout uit Zuid Amerika. Er worden uitsluitend takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de boom zijn gevallen. Voor elke kilo Palo Santo die Jiri verkoopt wordt een nieuwe boom geplant. Volledig sustainable en 100% Fair Trade. Het hout rijpt enkele jaren voordat de magische geur vrijkomt. Palo Santo wordt vooral gebruikt om negatieve energie te verwijderen, maar ook omdat het zo lekker ruikt.

WITTE SALIE
de Californische Witte Salie is ook volledig sustainable geoogst met respect voor de natuur. Geen plantages, alleen in het wild geplukte salie wordt gebruikt. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de Witte Salie zeer zuiver en ruikt intens. Van oudsher gebruikten de Indianen Witte Salie om ruimtes energetisch te reinigen.

ORIGINEEL FLORIDA WATER UIT PERU
Dit is het echte Florida Water / Agua de Florida dat gebruikt wordt door sjamanen (en niet de goedkope variant op basis van cologne). Florida Water werkt reinigend, beschermend en zegenend. Het wordt gebruikt in diverse rituelen en ceremonies. Florida Water kan in ruimtes worden gesprenkeld om deze te reinigen en te beschermen. Florida Water is ontvlambaar, dus gebruikt het NIET in combinatie met het smudging ritueel.

CHAKRA STENEN
De 7 stenen staan symbool voor de 7 chakra’s. Chakra’s zijn geconcentreerde centra van energie van het menselijk lichaam. Het zijn draaiende ‘wielen’ van energie en licht. Met de 7 stenen en je intentie kan je je chakra’s balanceren en beschermen. Maak je eigen ritueel of simpelweg draag de stenen bij je. Maak de stenen energetisch schoon met koud stromend water.

ENERGY CHARGING CARD
Masuru Emoto was een internationaal bekende Japanse wetenschapper die aantoonde dat onze woorden en gedachtes de moleculen van water positief kunnen beïnvloeden en zo ook onze gezondheid. Dit kan je zelf doen met de Energy Charging Card. De 18 positieve woorden zijn met zorg geselecteerd in een bepaalde volgorde. Je kan alles ‘opladen’ wat je wilt, ook eten of andere voorwerpen. In de meeste gevallen is het water of voorwerp opgeladen na 1 uur

21.50

Uitverkocht

Uitverkocht

Shopping cart
There are no products in the cart!
0
Scan de code