Ik heb de Beltane training bij Samantha gedaan om ik graag meer wilde weten en voelen en de verdieping in wilde gaan wat Beltane inhield in het licht van de Godin van Avalon. De training bestond in 3 avonden met thema’s als; de maanstonden van de jonge vrouw, de volwassen vrouw en hun buik en de mature vrouw die al deze fasen in het vrouw zijn heeft doorlopen. Door middel van meditatie, zang en de verhalen van Sam wordt de energie verhoogd. Je komt daardoor dieper in verbinding met jezelf. En wat ik ook erg fijn vond is dat de training in een kleine groep gegeven.

Samantha heeft de avonden bijzonder gemaakt met de rituelen van de Godin. Zij heeft de avond zo opgebouwd van buiten naar binnen zoals een labyrint. In binnenste van de cirkel is de energie op zijn hoogst en er kunnen mooie dingen ontstaan en gebeuren.

Samantha kan de verhalen over de godin zo vertellen dat ze je meeneemt naar Avalon. Ze is iemand die fijngevoelig en een zuivere energie heeft en weet de energie ophoog te krijgen dmv zang met de trom en verhalen zodat je in de flow komt. Een warme en prettige omgeving.

Wil je meer verdiepen in jezelf en bewust worden van je eigen vrouwelijke energie dan zijn de trainingen van Sam zeer geschikt voor jou!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code