De Grote Piramide van Gizeh, Witteveen

De Grote Piramide van Gizeh is een van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid en de enige die is overgebleven. Al eeuwenlang bezoekt men dit enigmatische bouwwerk en probeert men te achterhalen wat de ware betekenis ervan is.

25.00

1 op voorraad

Willem Witteveen verbindt na langdurig onderzoek gegevens en komt tot baanbrekende conclusies. Pythagoras verklaarde al: ''alles is getal'', Edgar Cayce zei: ''Sound is the medicine of the future'' en de Kemetiaanse gids Abd 'El Hakim Awyan sprak: ''it is all about sound''. Willem Witteveen bewijst dat al deze mannen gelijk hadden en dat wat wij nu als baanbrekend en nieuw beschouwen zijn oorsprong al had in het Oude Egypte.
Het boek is onderverdeeld in vier delen, gekoppeld aan de vier aardse elementen : Aarde, Water, Lucht en Vuur. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element 'Aether'. Daarin spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt.

De auteur toont in zijn boek aan dat de Grote Piramide een naslagwerk is, bedoeld voor de huidige generaties met daarin verborgen de Gulden frequentie van Gizeh, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op Aarde.

Nieuw boek met harde kaft, 222 blz.

Shopping cart
There are no products in the cart!
0