21.07 -De Godin en jouw Krachtdier

De Godin laat zich door het jaar zien in verschillende verschijningsvormen, bewegend met de seizoenen. In ieder seizoen is ze vergezeld door dieren, symbolen van de tijd waarin we leven. Vele Godinnen hebben hun eigen dieren, denk aan de katten van Freya, de Grote MoederBeer die de Godin Artha is, het paard van Rhiannon, de buizerd van Danu. Maar ook slangen, wolven, dassen, padden, vlinders, honden en nog veel meer dieren vind je in het jaarwiel. In deze Cirkel gaan we verder in op de dieren, en krijg je in een persoonlijke reading te horen welk krachtdier op dat moment bij jou is.

Monique van der Klugt heeft een speciaal dieren-talent, zij communiceert met ze, en voelt bij mensen aan welk (kracht)dier er op dit moment bij hen hoort.
Samantha Harteveld is priesteres van De Godin, opgeleid in de traditie van Avalon, zij werkt met het jaarwiel in De Cirkel van De Godin.

Samen brengen wij een avond in de energie van De Godin, met speciale aandacht voor Haar en Haar dieren. Sam zet de Godinnen-energie neer in een Tempelsetting, waarna we je laten ervaren hoe de dieren door het wiel heen verschijnen. Monique brengt je in een persoonlijke reading in contact met het krachtdier wat voor jou verschijnt.

Een fijne avond in een Cirkel van gelijkgestemden, waarvan je naar huis gaat met met een persoonlijke boodschap van jouw krachtdier!

Wij zien ernaar uit om jou te ontvangen op die heerlijke geborgen plek op de graanzolder van de Tuinderij Permacultuur Hellevoetsluis (en natuurlijk ook in de houtcirkel!).

Wanneer: 21 juli

Waar: Permacultuurtuin Hellevoetsluis, Kreekweg 3

Tijdstip: 19.30 -21.30 uur ( kan iets uitlopen )

Prijs: € 37,50

Aanmelden: via mail, ticketlink of PB

Lijkt het je wat maar kan je deze avond er niet bij zijn? Laat het aan ons weten, er volgt wellicht een nieuwe mogelijkheid.

Afbeelding is van Great Bear of Starry Heavens, van Druids Garden

37.50

Uitverkocht

Shopping cart
There are no products in the cart!
0
Scan de code