29.12 Dromen van Avalon (online)

Dromen van Avalon
Avalon. Slecht een dimensie van ons verwijderd. Een sluier, mist over wateren. Een plek in je hart, een plaats uit oude verhalen en nieuwe natuurreligie. De plaats waar priesteressen worden opgeleid, waar de gemeenschap leeft om de Tempel te dienen. Waar de Godin zo voelbaar is. In het land, in de seizoenen, in de mensen. In de stilte van de Tempel en in het leven van alledag.

We reizen over de wateren en door de sluiers om het mystieke land te bezoeken, de Godin te eren en Haar boodschap voor het komende jaar te horen. We ontmoeten Haar in al Haar verschijningsvormen als het wiel van Avalon draait voor ons geestesoog.

In deze tijd van dromen is laat de Godin in het jaarwiel van Avalon zich zien als de Godin van lucht. Zij is de houder van de voorouderlijn tot aan Avalon, Zij houdt ons in Haar armen van wolken en laat ons reflecteren op het oude en dromen van het nieuwe.

Reis met je mee naar Avalon? Vanuit de zachtheid van jouw eigen stoel, bed, tempel kun je inloggen en meedoen als ik vanuit een Facebookgroep live De Godin oproep en ons op reis stuur. Meldt je aan via de ticketlink en kom lekker zitten voor deze ervaring van Avalon.

Slechts € 5,-
Van 19.30 tot 20.30
Je kunt 4 januari de herhaling bekijken, daarna gaat de groep weer offline.
Nadat je je ticket hebt aangeschaft krijg je de link naar de besloten facebookgroep

Wees welkom!

5.00

Shopping cart
There are no products in the cart!
0
Scan de code