28.03 Viering Spiritualiteit van de Natuur: Lente

Lente Viering van de workshopreeks Spiritualiteit van De Natuur, in samenwerking met bibliotheek Zuid-Hollanse Delta

Feestelijke bijeenkomst over de lente en de energie van het toenemend licht. In aanvulling op de workshop van 9 maart, of los daarvan. Met eenvoudige rituelen om het seizoen te openen, en je zo nog meer met het jaargetijde te verbinden!

Terug naar de basis. In oude tijden was het zo vanzelfsprekend om spiritualiteit in de natuur te vinden. Mensen leefden met de seizoenen en bewogen in een natuurlijk ritme door het jaar. Wist je dat mensen minder last hebben van de wisseling van seizoenen als ze er bewust mee bezig zijn?

In deze serie lezingen over Moeder Aarde als bezield element waarmee we samen leven brengen we spiritualiteit heel dicht op de grond. In de Aarde, eigenlijk. Ieder seizoen kun je een lezing bijwonen, waarin je de theorie verkent: welke thema’s zien we in de natuur, wat ervaren we in ons leven, wat heeft het verleden ons geleerd? Op iedere lezing volgt een viering, waarin met een ceremonie het seizoen wordt geopend. In iedere bijeenkomst vind je meditaties en visualisaties, informatie en gesprekken. Je kunt alle lezingen en vieringen ook los van elkaar doen.

Koop je kaartje bij de bieb (met korting voor leden)

Voor een kennismaking met Moeder Aarde, Haar gezichten en thema’s door het jaar heen. (Wil je dieper, meer intensief met de seizoenen en De Godin werken? Kijk dan eens naar De Cirkel van De Godin.) 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scan de code