27.09 Healing in De Cirkel van De Godin -met Wies van Wilgkracht

In De Cirkel van De Godin is er ruimte voor heling en genezing, en in deze Healing-special duiken we extra diep in de helende energieën van De Godin, als Wies van Wilgkracht de Cirkel met Reiki zal komen verrijken.
In de rust van de Cirkel voel je je intuïtie, jouw krachtbronnen en jouw contact met De Godin, in al Haar wijsheid, kalmte en zachtheid. Op deze avond in het teken van innerlijke rust, ontspanning en verbondenheid met jezelf en de Wereld vind je de liefdevolle aandacht van De Godin voor jou.
Wies zal groepsreiki geven aan De Cirkel, en aan ieder individueel, zodat de energie van De Godin op diepere lagen kan doorwerken. Ook zal iedereen een persoonlijke godinnen kaartje ontvangen van haar tijdens de meditatie die Sam gaat verzorgen. Sam werkt met het Godinnenwiel van Avalon, waarin De Godin zich laat zien in Haar diverse kwaliteiten.
Maak een gebedje voor healing aan Haar, plaats het op het altaar en stel je open voor inzichten en zachtheid. Laat je voeden, lichaam en ziel, vind genezing in een Cirkel van gelijkgestemden in de liefdevolle aandacht van De Godin. Je bent welkom!
In samenwerking met Wies, Reiki-Healer  praktijk Wilgkracht 

Praktisch
Locatie Tuinderij Permacultuur Hellevoetsluis, Kreekweg 3, in het verwarmde kas-lokaal
Van 19.30 – 21.30
Max 8 mensen

 

37.50

5 op voorraad

Shopping cart
Subtotal
68.70
Total
72.64
3
Scan de code