27.11 Feel Good Fair Yuletide Blessings

Feel Good Fair van De Lichte Wereld and Friends. Voor bijzondere kadootjes om de Yuletide mee te vieren! Geuren, bijzondere handgemaakte natuurlijke producten, mineralen, beelden groot en klein, Avalon-stijl en van alles voor je altaar.. Het wordt weer een bijzondere Fair. Met workshops!

Deelnemers zijn oa: Blessed Be met de mooiste Godinnenspulletjes en een prachtige Yuletide collectie, Stefan met zijn heksenspullen: kruiden, smeersels en adviezen, Tommie Dullaart met honing en aanverwante materialen, Reiki & Stones met veeeeeeel mineralen, Lifestyle by Jess met handgemaakte producten die bijdragen aan een innerlijke balans, Myra met haar schilderkunst op steen, Oil Revolution met haar aromatherapie-aanbod. En veel moois uit de collectie van De Lichte Wereld natuurlijk!

Nieuw: deze keer kun je workshops volgen, ieder uur start een nieuwe.
– Om 10 uur geeft George Mensink een workshop runen zingen
– om 11 uur kun je kennismaken met opstellingen bij Yvonne van Yanara Inspirations, koop hier je kaartje
– om 13 verzorgt Wies van Wilgkracht een workshop over intuitie, koop hier je kaartje
– om 14 uur kun je met Ingrid een meditatieve bosbad-wandeling over het terrein doen
– om 15 uur verzorgt Bianca een introductie Aura Healing

Als je wilt deelnemen: wees er op tijd bij!

Standhouders: Reiki & Stones, Blessed Be, Tommie Dullaart imkerij, Myrakel, Heks Stephanotis, Oil Revolution, Lifestyle by Jess. En natuurlijk.. De Lichte Wereld met een enorme collectie!

Thema’s: mineralen en stenen, sieraden, geuren, beelden, kruiden, honing, geurolie, lifestyle producten (met mineralen!), alles voor je altaar, hekserij, Avalon. Kom het maar beleven!

Hier vind je informatie van alle deelnemers op Facebook, en kun je aangeven of jij erbij wilt zijn!

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
0
Scan de code